Hoppa till sidans innehåll

Vårcupen 2013


 Vårcupen är öppen för alla medlemmar, respektiven, träningskompisar och liknande. För alla som brukar träna med oss och för dem som vill börja. Är du osäker eller har frågor och funderingar så maila gärna Ewa, eller Steffen.

 

Alla lopp startar 18:15 och anmälan sker på plats i god tid före start. De som vill samåka med bil till respektive lopp samlas allra senast på vanliga tiden 17:45 på studenternas parkering för snabb samåkning.


En startplats kostar 25 kronor per gång, men ger också möjlighet att bli miljonär! Man får nämligen 4 trisslotter för 5 lopp, 3 trisslotter för 4 lopp osv. (OBS! deltagande i endast ett lopp ger ingen lott.)


Efter finalloppet bjuds det på fika i form av kaffe/te och smörgåsar.

Ta gärna med kameran, så vi får nya, fina bilder till webbplatsen. Och tag gärna med en klocka också om våra tidtagare behöver assistans.  

 

Program 2013

 

Tisdag 26 mars Ulleråker 4 km
Tisdag 9 april Polacksbanan 7,5 km
Tisdag 16 april 800 meter på Studenternas
Tisdag 23 april
Jälla - korta och långa varvet. Hitta
Tisdag 14 maj Final vid Sten Sture

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  Vinnare under årens lopp.

Första året 2008 vann Ewa och Roger det var året då gasellerna sprang till skogs kring Jälla. Christians segerserie hade heller inte startat. Nu bestämdes tävlingsordningen: Vilan, Sunnersta, Studan, Jälla och final i Sten Sture - Sen dess har kung Bore tvingat oss till anpassningar - få se hur det blir i vår.

 

 

 

 

 

Roger & EwaTvå trötta men stolta vinnare, Ewa och Roger

2011 var året då vi insåg att planering är OK men det är inte det som avgör, när Vilan skulle springas låg isen och de fina skidspåren i vägen - så omplaneraing och senarelägning. Christian och Per deltog och petade undan Roger. Per såg ut att bli vinnare men saknade visst uthållihet - eller kanske möjlihet. Mimmi visade sin styrka i finalen - i Annikas frånvaro - Annika hade dominerat hittills men missade finalen pss som Per.  Stolta vinnare med klubbmaskot
År 2010 var inget sig likt. Fem deltävlingar innan final i stället för fyra. Vi sprang i tvillingbackarna och runt slottet. Ylva och Christian regerade detta år.  
2011 var åter en sen vår - nu sprangs Slottet och sen Pollaksmilen som etapp två. Christian fortatte sin dominans men det mest utmärkande från 2011 är alla tjejers frammars massor med Malins, Jenny Sofior mm. Va kul hoppas att damerna fortsätter bryta mansdominansen!

 

 Vinnare 2011

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:28
Skribent: Steffen

Vill du bli medlem?

Läs om klubben här.

Stöd klubben genom att gå till Gräsroten och ange Uppsala LK  som din favoritförening när du spelar på svenska spel.

Stöd ULK när du handlar på nätet!


Här hittar du sponsorhuset REA-kampanjer

Ladda ner Sponsorhuset-appen! Nu finns Sponsorhuset som App att ladda ner på för både iOS och Android. Med appen på din telefon och surfplatta blir det mycket enklare att stödja Uppsala Löparklubb när du ska beställa saker på nätet. Ladda ner den här och kom igång!
App Store och Google Play

Besök Uppsala Löparklubb
på Facebook 

Postadress:
Uppsala LK
C/o Tomas Thim, Slöjdgatan 21
75238 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018-550462
E-post: This is a mailto link

Se all info