Hoppa till sidans innehåll

Vårcupen 2012


Jubileumsåret 2012:

I år så har vi 5-årsjubileum och Ewa har fixat en massa extra priser, som kan vinnas av deltagande klubbmedlemmar:

  • Till varje lopp, frånsett finalen, lottas ett manligt och ett kvinnligt presentkort á 200Kr på Stadium ut.
  • På finalen lottas två anmälningar till 2013 års Lidingölopp ut. En till en tjej och en till en grabb. Klubbmedlemmar som har varit med och sprungit minst 4 av de 5 etapperna deltar i denna utlottning.

Dessa jubelpriser är utöver de miljoner som vinns på trisseriet.

Vårcupen är öppen för alla medlemmar, respektiven, träningskompisar och liknande. För alla som brukar träna med oss och för dem som vill börja. Är du osäker eller har frågor och funderingar så maila gärna Ewa, eller Steffen.

 

På begäran lite ändrat i starttider å så

Alla lopp startar 18:15 och anmälan sker på plats i god tid före start. De som vill samåka med bil till respektive lopp samlas allra senast på vanliga tiden 17:45 på studenternas parkering för snabb samåkning.


En startplats kostar 25 kronor per gång, men ger också möjlighet att bli miljonär! Man får nämligen 4 trisslotter för 5 lopp, 3 trisslotter för 4 lopp osv. (OBS! deltagande i endast ett lopp ger ingen lott.)


Efter finalloppet bjuds det på fika i form av kaffe/te och smörgåsar.

Ta gärna med kameran, så vi får nya, fina bilder till webbplatsen. Och tag gärna med en klocka också om våra tidtagare Görel och Leif behöver assistans.  

 

Program 2012 

 

Tisdag 27 mars Vilan, 2 varv kring 2,5km spåret. Hitta
Tisdag 10 april Sunnersta, 2 varv med härliga backar
Tisdag 24 april 800 meter på Studenternas
Tisdag 8 maj Jälla - korta och långa varvet. Hitta
Tisdag 22 maj Final vid Sten Sture

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vem vinner Jubelåret 2012???

 

  Vinnare under årens lopp.

Första året 2008 vann Ewa och Roger det var året då gasellerna sprang till skogs kring Jälla. Christians segerserie hade heller inte startat. Nu bestämdes tävlingsordningen: Vilan, Sunnersta, Studan, Jälla och final i Sten Sture - Sen dess har kung Bore tvingat oss till anpassningar - få se hur det blir i vår.

 

 

 

 

 

Roger & EwaTvå trötta men stolta vinnare, Ewa och Roger

2011 var året då vi insåg att planering är OK men det är inte det som avgör, när Vilan skulle springas låg isen och de fina skidspåren i vägen - så omplaneraing och senarelägning. Christian och Per deltog och petade undan Roger. Per såg ut att bli vinnare men saknade visst uthållihet - eller kanske möjlihet. Mimmi visade sin styrka i finalen - i Annikas frånvaro - Annika hade dominerat hittills men missade finalen pss som Per.  Stolta vinnare med klubbmaskot
År 2010 var inget sig likt. Fem deltävlingar innan final i stället för fyra. Vi sprang i tvillingbackarna och runt slottet. Ylva och Christian regerade detta år.  
2011 var åter en sen vår - nu sprangs Slottet och sen Pollaksmilen som etapp två. Christian fortatte sin dominans men det mest utmärkande från 2011 är alla tjejers frammars massor med Malins, Jenny Sofior mm. Va kul hoppas att damerna fortsätter bryta mansdominansen!

 

 Vinnare 2011

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:23 Skribent: Steffen

Vill du bli medlem?

Läs om klubben här.

Stöd klubben genom att gå till Gräsroten och ange Uppsala LK  som din favoritförening när du spelar på svenska spel.

Stöd ULK när du handlar på nätet!


Här hittar du sponsorhuset REA-kampanjer

Ladda ner Sponsorhuset-appen! Nu finns Sponsorhuset som App att ladda ner på för både iOS och Android. Med appen på din telefon och surfplatta blir det mycket enklare att stödja Uppsala Löparklubb när du ska beställa saker på nätet. Ladda ner den här och kom igång!
App Store och Google Play

Besök Uppsala Löparklubb
på Facebook 
 
Kontakta admin för att bli inbjuden till facebook-gruppen

Whatsapp-grupp

Postadress:
Uppsala LK
C/o Tomas Thim, Slöjdgatan 21
75238 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: uppsalaloparklubb@gm...

Se all info