Hoppa till sidans innehåll

Vårcupen 2014


 Vårcupen är öppen för alla medlemmar, respektiven, träningskompisar och liknande. För alla som brukar träna med oss och för dem som vill börja. Är du osäker eller har frågor och funderingar så maila gärna Ewa, eller Steffen.

Vi har varit tvungna att pussla lite med veckodagarna denna vårcup.

 

lördagar gäller det samling för samåkning på studans parkering 9:30 för de som vill. Loppen startar 10:30 och var där i god tid för anmälan mm.

 

På veckodagar tisdagar, onsdagar resp torsdagar startar lopp 18:15 och anmälan sker på plats i god tid före start. De som vill samåka med bil till respektive lopp samlas allra senast på vanliga tiden 17:45 på studenternas parkering för snabb samåkning.

 

finalen(karta) - är det samling uppe på Sten Sture i god tid för att hinna med anmälningar och betalning innan start 18:15.


En startplats kostar 30 kronor per gång, men ger också möjlighet att bli miljonär! Man får nämligen 4 trisslotter för 5 lopp, 3 trisslotter för 4 lopp osv. (OBS! deltagande i endast ett lopp ger ingen lott.)


Efter finalloppet bjuds det på fika i form av kaffe/te och smörgåsar. Även vid Sunnersta VC 3 så bjuder klubben på fika.

Ta gärna med kameran, så vi får nya, fina bilder till webbplatsen. Och tag gärna med en klocka också om våra tidtagare behöver assistans.  

 

Program 2014


Dag Datum Start Var
Lördag 5 april 10:30 Vilan 4,6 km,  Hitta
Onsdag 16 april 18:15 Jälla 8km? - korta och långa varvet. Hitta
Lördag 26 april 10:30 Sunnersta 6km?
Tisdag 6 maj 18:15 800 meter! på Studenternas
Torsdag 15 maj 18:15 Final vid Sten Sture (C.a 8km)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  Vinnare under årens lopp.

Första året 2008 vann Ewa och Roger, det var året då gasellerna sprang till skogs kring Jälla. Christians segerserie hade heller inte startat. Nu bestämdes tävlingsordningen: Vilan, Sunnersta, Studan, Jälla och final i Sten Sture - Sen dess har kung Bore tvingat oss till anpassningar - få se hur det blir i vår.

 

 

 

 

 

Roger & EwaTvå trötta men stolta vinnare, Ewa och Roger

2009 var året då vi insåg att planering är OK men det är inte det som avgör, när Vilan skulle springas låg isen och de fina skidspåren i vägen - så omplaneraing och senarelägning. Christian och Per deltog och petade undan Roger. Per såg ut att bli vinnare men saknade visst uthållighet - eller kanske möjlighet. Mimmi visade sin styrka i finalen - i Annikas frånvaro - Annika hade dominerat hittills men missade finalen pss som Per.  Stolta vinnare med klubbmaskot
År 2010 var inget sig likt. Fem deltävlingar innan final i stället för fyra. Vi sprang i tvillingbackarna och runt slottet. Ylva och Christian regerade detta år.  
2011 var åter en sen vår - nu sprangs Slottet och sen Pollaksmilen som etapp två. Christian fortatte sin dominans men det mest utmärkande från 2011 är alla tjejers frammars massor med Malins, Jenny Sofior mm. Va kul, hoppas att damerna fortsätter bryta mansdominansen!

 

 Vinnare 2011

 2012 - Malin vann i Vilan och Christian slog banrekord i Vilan, i Sunnersta var det Malins tur att slå rekord medan Jon vann herrarnas tävling. 800 m på studan vann Sofia G och Erik Östblom, årets Jälla vanns av Per och Maliin. I finalen slog Malin till med ett nytt banrekord och Christian kom tillbaka som vinnare.  Rekorddeltagande Vilan 2012
2013 - en känd repris Malin och Per som snodde finalen - men detta år dominerad de inte lika starkt som tidigare - jo Malin förstås men annars var det Jon som visade framfötterna. Deltävling 4 vann  Jenny och Jon. Deltävling 3, 800m var det Martin och Malin som segrade. Malin och Jon vann Pollackshalvmilen i deltävling 2. Vi startade med Ulleråkersrundan som förstås Malin och Jon defilerade fram.  Finaldeltagare
Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:30 Skribent: Steffen

Vill du bli medlem?

Läs om klubben här.

Stöd klubben genom att gå till Gräsroten och ange Uppsala LK  som din favoritförening när du spelar på svenska spel.

Stöd ULK när du handlar på nätet!


Här hittar du sponsorhuset REA-kampanjer

Ladda ner Sponsorhuset-appen! Nu finns Sponsorhuset som App att ladda ner på för både iOS och Android. Med appen på din telefon och surfplatta blir det mycket enklare att stödja Uppsala Löparklubb när du ska beställa saker på nätet. Ladda ner den här och kom igång!
App Store och Google Play

Besök Uppsala Löparklubb
på Facebook 
 
Kontakta admin för att bli inbjuden till facebook-gruppen

Whatsapp-grupp

Postadress:
Uppsala LK
C/o Tomas Thim, Slöjdgatan 21
75238 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: uppsalaloparklubb@gm...

Se all info