Hoppa till sidans innehåll

Party!

21 NOV 2011 19:15
Stimmigt, glatt och varmt blev det på Stabbygården när ett 50-tal ULK.are slöt upp för att fira att klubben fyllde jämnt.
  • Skapad: 21 NOV 2011 19:15

Stämningen var på topp under middagen när Gunnar bjöd på mumsig, hemlagad mat - och som pricken över i:et - en klockren tårta med löpartema. Utmsyckad med både asfalt och tartan, och krönt av en sko av okänt märke.

 

ULK-fest2011_1

 

Tårtan slukades till sista smulan, vilket inte bara berodde på att den var god och att löpare är ett hungrigt släkte. I tårtans inre gömde sig desstom tre lotter. Tre lyckliga tårtnjutare vann varsin löparryggsäck från Salomon.

 

ULK-fest2011_2

 

De minnesrika talen blev förstås många - och några rätt långa. Och än fler blev skålarna för alla klubbens löparprofiler och alla imponerande löparbedrifter. Under kvällen korades också årets Ulke och Ulka, segrarna i ULK touren: Ewa Wahlberg och Michael Bromark. Dessutom lottades två träningsjackor ut bland alla de som sprang samtliga tre deltävlingar under touren. Vann gjorde Magnus Johansson och Jenny Lyck.

 

De sista envisa ULK:arna gick hem först framåt småtimmarna, lite småtrötta i benen efter en svettig avslutning på dansgolvet.

 

ULK-fest2011_3

 

Se Ewa bilder från festen i klubbens fotoalbum.

 

Fotade du under kvällen? Mejla gärna över bilderna till This is a mailto link så fixar jag ut dem i klubbens fotoalbum.

Skribent: Sofia Bureborn

Vill du bli medlem?

Läs om klubben här.

Stöd klubben genom att gå till Gräsroten och ange Uppsala LK  som din favoritförening när du spelar på svenska spel.

Stöd ULK när du handlar på nätet!


Här hittar du sponsorhuset REA-kampanjer

Ladda ner Sponsorhuset-appen! Nu finns Sponsorhuset som App att ladda ner på för både iOS och Android. Med appen på din telefon och surfplatta blir det mycket enklare att stödja Uppsala Löparklubb när du ska beställa saker på nätet. Ladda ner den här och kom igång!
App Store och Google Play

Besök Uppsala Löparklubb
på Facebook 
 


Whatsapp-grupp

Postadress:
Uppsala LK
C/o Tomas Thim, Slöjdgatan 21
75238 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: uppsalaloparklubb@gm...

Se all info