Hoppa till sidans innehåll

Granebergsvarvet 1/11


I ett underbart solsken - kanske snäppet bättre än Kung Björn-loppsvädret - men aningen svalt så sprangs det 45:e Granebergsvarvet - där ligger vi i lä med 1:a Kung Björnen. Från resultatlistorna får jag att det var c:a 160 som gick i mål, i Granebergsvarvet och Marma Backs loppet, att jämföra med våra 117 - och då utan ungdomstävling (Kan inte låta bli att jämföra). Vi har kvar att satsa mot.

Jag var tveksam till start med den dåliga form jag haft en längre tid - några brukar "prata" om överträning - men eftersom jag sedan en tid lagt om träningen och inte längre försöker träna snabbhet, distans och max i alla och samma pass utan tar de flesta pass mycket lugnare - så ville jag i alla fall prova. Darra månde Ewa för den revanch jag skall ta i tömilen...

Startade som påhäng på Hans-Ove sa tänkte försöka hänga med honom så länge som möjligt. Efter en km i 4:10 takt sa vi till varann att det nog gick lite fort - men eftersom Jens och Miles bara låg 20-30 m framför kunde jag i alla fall inte låta bli att öka lite. Gick ifrån och ikapp och följde Miles till 3,5 ungefär sen började han glida ifrån men min löpning funkade och jag förbättrade mig med 4:37 min från i fjol - YES vad glad man kan bli.

Hans-Ove kom ifatt mej vid 9 och såg till att jag höll tempot (TACK!!) tillsammans jagade vi ikapp och förbi Jens som smitit förbi vid 6 och upp för backarna på slutet drog jag ifrån. Men Hans-Ove kom förstås tillbaka på spurtslätan och slog mig.

Även Miles var jättenöjd - han förbättrade sig med 5:10 min från i fjol då hans blodbrist grasserade och hämmade löpningen. Jens var glad som spöade sin svärfar och även Nils var sprudlande glad efter målgång, Gudrun vann sin klass i vanlig ordning - resten vet jag inte.... men jag tror jag var mest nöjd!!

Länk till komplett resultat.

H1        
1(11) Lindberg Johan UIF 42,09
10 Svensson Jens Uppsala LK 58,34
H40        
1(19) Söderman Robert Flemmingsbergs IF 48,02
2 Söderberg Björn Uppsala LK 52,5
6 Öström Nils Uppsala LK 54,56
9 Duda Laurent Uppsala LK 58,43
H50        
1(7) Agelii Peter Bålsta IK 48,56
3 Weckner Steffen Uppsala LK 58,28
H60        
1(4) Fleetwood Miles Uppsala LK 56,48
2 Lindström Hans-Ove Uppsala LK 58,18
D60        
1(2) Fleetwood Gudrun Uppsala LK 64,47
Uppdaterad: 01 NOV 2008 19:16 Skribent: Steffen Weckner

Vill du bli medlem?

Läs om klubben här.

Stöd klubben genom att gå till Gräsroten och ange Uppsala LK  som din favoritförening när du spelar på svenska spel.

Stöd ULK när du handlar på nätet!


Här hittar du sponsorhuset REA-kampanjer

Ladda ner Sponsorhuset-appen! Nu finns Sponsorhuset som App att ladda ner på för både iOS och Android. Med appen på din telefon och surfplatta blir det mycket enklare att stödja Uppsala Löparklubb när du ska beställa saker på nätet. Ladda ner den här och kom igång!
App Store och Google Play

Besök Uppsala Löparklubb
på Facebook 
 
Kontakta admin för att bli inbjuden till facebook-gruppen

Whatsapp-grupp

Postadress:
Uppsala LK
C/o Tomas Thim, Slöjdgatan 21
75238 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: uppsalaloparklubb@gm...

Se all info