Hoppa till sidans innehåll

Roslagsnatta


Jens berättar från Nortälje:

"Jag öppnade optimistiskt för att kunna komma under 20 minuter, efter en första km på 3:42 och sedan en andra på 3:55 fanns förhoppningarna att äntligen kunna gå under 20 minuter på 5 km. Tyvärr gick följande km lite långsammare. Fortfarande fram till sista backen låg jag under 4min/km i snitt men sista backen kostade lite för mycket och spurten blev inte så snabb som den hade behövt vara. Klockan stannade på lite retliga 20:09. Jag är ändå mycket nöjd med tiden och kan jag bara få till lite regelbundenhet på kvalitetsträningen så skall det nog kunna kapas ett gäng sekunder i slutet på sommaren.

Jag kan verkligen rekommendera Roslagsnatta, ett trevligt lopp. Både innan och efteråt var det flera band som spelade på stan och affärerna höll öppet till 22.00 för den shoppingsugne."

Uppdaterad: 08 JUL 2009 13:59 Skribent: Jens Svensson/sw

Vill du bli medlem?

Läs om klubben här.

Stöd klubben genom att gå till Gräsroten och ange Uppsala LK  som din favoritförening när du spelar på svenska spel.

Stöd ULK när du handlar på nätet!


Här hittar du sponsorhuset REA-kampanjer

Ladda ner Sponsorhuset-appen! Nu finns Sponsorhuset som App att ladda ner på för både iOS och Android. Med appen på din telefon och surfplatta blir det mycket enklare att stödja Uppsala Löparklubb när du ska beställa saker på nätet. Ladda ner den här och kom igång!
App Store och Google Play

Besök Uppsala Löparklubb
på Facebook 
 
Kontakta admin för att bli inbjuden till facebook-gruppen

Whatsapp-grupp

Postadress:
Uppsala LK
C/o Tomas Thim, Slöjdgatan 21
75238 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: uppsalaloparklubb@gm...

Se all info