Hoppa till sidans innehåll

Kung Björn-loppet 2021


I år kommer vi både köra ett virtuellt lopp första veckan i maj (seedningslopp till Lidingöloppet) och ordinarie Kung Björnloppet lördagen den 18 september.

ANMÄLAN till Kung Björnloppet


Digitalt Kung Björn-lopp v.18 2021

Den 3 - 9 maj är det dags för det digitala Kung Björn-loppet!

I vår samarbetar vi med Lidingöloppet on Tour och anordnar ett digitalt Kung Björn-lopp där du under en veckas tid har möjlighet att springa när det passar dig. Loppet är 10 km i härliga Hågadalen och seedingsgrundande inför Lidingöloppet år 2021. Start- och målområde ligger vid OK Linnés klubbstuga i södra Norby intill Hågadalen. Vi erbjuder priser till de främsta deltagarna i varje klass samt många fina utlottningspriser. Ta chansen och spring 10 km i fantastisk terräng!

Priset för det digitala loppet är 150 sek. Använd koden LLOnTour#Uppsala så går 50% av anmälningsavgiften till Uppsala Löparklubb. För deltagarna från Uppsala lottar vi också ut startplatser till höstens Kung Björnloppet den 18 september.

Anmäl er på Lidingöloppet on Tours hemsida. Där finns information om hur man anmäler sig samt hur man går tillväga för att delta.

Varmt välkomna!

Uppdaterad: 21 JUN 2021 16:50 Skribent: Tobias Nordqvist
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Uppsala LK
C/o Tomas Thim, Slöjdgatan 21
75238 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: uppsalaloparklubb@gm...

Se all info