Hoppa till sidans innehåll

Kung Björn-loppet 2015


Lördagen inleddes med regn men som vanligt när det är dags för Kung Björn-loppet klarnar det upp och blir ett strålande vackert höstväder för löpning. Regnet gjorde att banan bitvis var lite tung att springa.

Bonnie Tran försvarade segern från i fjol på damernas 10 km med tiden på 39:41, tvåa var Klara Henriksson, Hässelby SK 40:43 och trea Ulrika Axelsson, Sya skidklubb 41:45.
Herrarnas 10 km vanns av Tom Honig, IF Mantra sport på tiden 33:21, två var Andreas Bergstedt på 34:26 och trea var Jonatan Alvaeus, Uppsala på 35:00. 

6,4 km vanns av Veronika Nordal, Morgongåva på 25:35. Tvåa kom Emma Gustafsson, Hässelby SK på 26:05. Sofia Gåvsten, Uppsala LK 26:48 blev hemmaklubbens bästa placering.  På herrsidan vann Erik Helén, Alunda SK på 25:13, två Kahl Hellmer 26:36 och tre var Jonas Wallander på 27.15.

Här hittar du alla övriga resultat. De tre bäst placerade i varje klass fick välja på startplats till nästa års Lidingölopp, presentkort från Löplabbet, startplats i Kung Björn-loppet eller något från det välfyllda prisbordet.
I lagtävlingen lottades ett presentkort på delikatesser för 500 kr ut samt 4 startplatser till nästa Kung Björn-lopp. Därefter lottades priser ut bland alla deltagare.  Stort tack till våra sponsorer som skänkt priser: Lidingöloppet, Löplabbet och Elektroskandia. Samt till vår sponsor Uppsala Sprängtjänst.

Förutom våra sponsorer vill vi också tacka alla som ställer upp som funktionärer, både klubbmedlemmar med familjer. Och sist men inte minst alla deltagare som gör loppet så roligt.
Välkomna tillbaka till 2016 års Kung Björn-lopp!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:03 Skribent: Kerstin Sjöqvist
Epost: This is a mailto link

Vill du bli medlem?

Läs om klubben här.

Stöd klubben genom att gå till Gräsroten och ange Uppsala LK  som din favoritförening när du spelar på svenska spel.

Stöd ULK när du handlar på nätet!


Här hittar du sponsorhuset REA-kampanjer

Ladda ner Sponsorhuset-appen! Nu finns Sponsorhuset som App att ladda ner på för både iOS och Android. Med appen på din telefon och surfplatta blir det mycket enklare att stödja Uppsala Löparklubb när du ska beställa saker på nätet. Ladda ner den här och kom igång!
App Store och Google Play

Besök Uppsala Löparklubb
på Facebook 
 
Kontakta admin för att bli inbjuden till facebook-gruppen

Whatsapp-grupp

Postadress:
Uppsala LK
C/o Tomas Thim, Slöjdgatan 21
75238 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: uppsalaloparklubb@gm...

Se all info