Hoppa till sidans innehåll

Enduro SM 11-12 september 2021

04 JUN 2021 10:11
  • Skapad: 04 JUN 2021 10:11

Som många av er säkert vet så kommer Uppsala MK att genomföra ett Enduro SM 2021 vilket vi tycker är grymt kul! Frågan är om det inte var 2006 som är senast Uppsala hade en liknande tävling med specialprov och transporter. Den gången vann Mats Nilsson från SMK Dala Falun på sin Yamaha 250. Tävlingen hade 174 st startande och 16 st förare i mål.. Det ska bli kul att se vem som vinner vår SM deltävling i år.

Arbetet är i full gång med att få till markavtal, tillstånd, sträckor, transporter och övriga delar runt tävlingen. Vi kommer behöva hjälp med funktionärer under båda dagarna den 11-12 september. Kiosk, parkering, för- under- och efteråkare samt hjälp med tidtagningen ute på sträckorna osv.

Ett perfekt tillfälle att fullgöra sina åtaganden som medlem i klubben 😊 Om ni inte har möjlighet nån av dagarna den 11-12 så kommer det även vara en del arbete före tävlingen med sträckor osv samt efter tävlingen då allt ska städas bort. Hör av er till nån oss så skriver vi in er på funktionärslistan eller om ni kan hjälpa till på annat sätt. 


Endurosektionen
Uppsala MK

Robert Ånstrand
Dennis Weden
Johan Eriksson
Robin Weden
Mattias Hagelin
Niklas Källström
Robin Röjmarker

Skribent: Robert Ånstrand
E-post: Adressen Gömd

 

Facebook för UMK-medlemmar

Ej Uppsala MK-medlem

Postadress:
Uppsala MK - Motorcykel och Snöskoter
Vaksala Lunda Norrhagen 74
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info