Hoppa till sidans innehåll

Öppen nybörjarträning på Rörken MX-bana söndagar

30 AUG 2019 06:21
Öppen nybörjarträning på MX-banan söndagar. Från och med 15 September kommer Rörkens MX-bana vara tillgänglig för träning för nybörjare (små och stora) mellan klockan 10.00-14.00

OBS! Se gästbok och/eller facebook för om någon tagit på sig öppning!
  • Uppdaterad: 09 SEP 2019 13:53

Öppen nybörjarträning på MX-banan söndagar. Från och med 15 September kommer Rörkens MX-bana vara tillgänglig för träning för nybörjare (små och stora) mellan klockan 10.00-14.00. MX-banan ska vara öppen enligt hemsidan (grönt) och ingen tävling får såklart ligga inplanerad. Träningen är öppen för andra medlemmar än Uppsala MK.

Delad träning gäller, små börjar 30min, sen stora 30min.

Dessa träningar är till för just nybörjare. Det gör att vi tillåter endast engångs- samt klubblicens på banan. Är du en förare som hoppar dom flesta hoppen och kanske kört någon tävling så får man istället hålla sig till ordinarie öppetider för allmän träning. Är det så att man känner att någon inte här hemma på en sådan träning så kontakta gärna någon i styrelsen.

OBS! Se gästbok och/eller facebook för om någon medlem tagit på sig öppningen! Vi uppmuntrar framförallt nybörjare att ta på sig öppningen. Kiosken behöver inte öppen för försäljning, dock måste inskrivning ske som vanligt och en öppningssnasvarig måste finnas.

Engångslicenser kan lösas via SVEMO på https://provapasvemo.se

Den som tar på sig en öppning skriver det lämpligast i gästboken och/eller via facebook.

Frågor tas med Andreas Eriksson via This is a mailto link

Skribent: Andreas Eriksson

 

Facebook för UMK-medlemmar

Ej Uppsala MK-medlem

Postadress:
Uppsala MK - Motorcykel och Snöskoter
Vaksala Lunda Norrhagen 74
75594 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info