Hoppa till sidans innehåll

Sportlovsträning v8

12 FEB 2020 10:38
Snön och kylan fortsätter tyvärr att lysa med sin frånvaro söder om Dalälven. Nedan kommer information om var det finns möjlighet att träna under sportlovet om man känner för att varva friåkning med banåkning.
  • Uppdaterad: 12 FEB 2020 10:38

Då sportlovsträningen är ett inofficiellt läger finns inget krav på att USLK måste ha tränare på plats, utan den träning som arrangeras är på initiativ från tränare/föräldrar som har åkare som befinner sig på olika orter, vilket är mycket uppskattat.
Varje ort har en vuxen person som är ansvarig kontaktperson för att förmedla träningstiderna till intresserade och denna är också ansvarig för att rapportera närvaro till sportchef efter veckans slut.
Trippuslänk ska användas för betalning av reducerad träningsavgift, som ämnar täcka käppslitage. Det är 75kr/pass, 150kr/dag (vid dubbla pass) eller 500kr/vecka (gäller endast om man tränar i Klövsjö).
Tränarna/ansariga vill gärna att ni gör en anmälan till dem, så vet man ungefär hur många åkare som dyker upp och alla hjälps åt att hålla banorna i skick. Se kontaktuppgifter nedan.
Träningsmöjligheter
  • Åre: Kontaktperson är Olle Bergström, ollestarbo@gmail.com, ‭073-501 14 63. Det är bokat ett pass SL om dagen i Tottbacken mellan söndag 16/2 och fredag 21/2 mellan 11-13. Om man är intresserad av att träna så hör man av sig till Olle och gör en anmälan.
  • Klövsjö: Kontaktperson är Claes Ångström, claes_angstrom@hotmail.com, ‭+46 73-357 45 77. I Klövsjö kommer det att erbjudas träning minst måndag 17/2 till fredag 21/2, blandat både med GS/SL och 1-2 pass per dag. Träningstiderna har publicerats på USLK (slutna) FB-grupp. Är man intresserad av att träna under veckan så hör man av sig och anmäler sig till Claes, så kan han meddela träningstiderna.
  • Tänndalen: Kontaktperson Martin Söderström, martin.soderstrom@ifau.uu.se, 072-560 60 53‬. I Tänndalen kan det finnas möjlighet att åka kortkäpp. Är man intresserad av att träna så kan man höra av sig till Martin med en anmälan, så kollar han möjligheten till träning.
  • Bollnäs: Kontaktperson är John Melin, This is a mailto link, ‭070-267 35 70‬. Det finns tider uppbokade lördag 22/2 och möjlighet att boka mer om intresse finns för någon som befinner sig hemma i Uppsala under lovet.
Vi hoppas att ni får ett bra sportlov var ni än väljer att befinna er!
/Styrelsen
Skribent: Vibeke Höglund
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Uppsala SLK - Skidor
Dag Hammarskjölds väg 270
75652 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Våra sponsorer:

 

 

 

luthis

  

 Binab ny logga

Våra samarbetspartners:

 

Bildresultat för kn kontor