Hoppa till sidans innehåll

Sölden v. 44 2019


Sölden vecka 44 2019

Nu är det dags att boka in sig på årets höstlovsläger v.44 i Sölden! 

För att läsa inbjudan, priser och örig info från arrangören (länk till pdf) 

Lägret är öppet för åkare i U12-U16 och precis som tidigare år arrangeras resan i samarbete med Sport Support. Bokning av lägret sker direkt via Sport Support www.sports.se.

Detta läger syftar till att komma igång med skidåkningens grundrörelser och vi gör det genom att åka både friåkning och styrd banåkning på glaciären i Sölden. På eftermiddagarna samlas hela gruppen för gemensam fysisk aktivitet och på kvällarna äter vi alla tillsammans. I Sölden har man också möjlighet att åka i samma backe som Världscupåkarna just har tävlat i dagen innan!

USLK bor som vanligt på Hotel Elisabeth i två- eller trebädds rum, som vi har gjort i snart 20 år. Det finns SPA, bastu, pool och gym på hotellet. Bra frukost och 4 rätters middag varje kväll.

Tränarbemanningen är inte helt spikad ännu. Natalie Hermansson kommer att vara med och sannolikt kommer träningen hållas tillsammans med en av tränarna från U12 eller U14. 

Avresa med buss från Uppsala med Sölden bussen, lördag 26:e oktober kl.09.00. Ni är framme i Sölden på söndag lunch i lugn och ro. Träningen startar på måndag morgon och håller på till lördag 2:a november. Hemresa med bussen lördag 2:a november efter sista träningsdag ca 16.00 och åter i Uppsala söndag eftermiddag. Alla transporter till och från glaciären sker med denna buss. Det är ca 150 meter att gå till och från bussen varje dag. 

Du kan börja boka din resa från och med idag måndag 27 maj. Det finns 35 platser bokade för USLK på Hotel Elisabeth. Om du skall flyga är det viktigt att du bokar dina flygbiljetter så snart som möjligt, det blir bara dyrare att vänta till i sommar och höst. Observera att det erbjuds prisvärd träning för både föräldrar och medföljande yngre syskon.

För att boka din resa 
Gå in på www.sports.se, sen vidare till boka. Följ instruktionerna för att skapa en inloggning på boknings sidan. Fyll i antal deltagare och under klubb hittar du USLK. Sedan ska du välja transport, boende, namn och liftkortsdagar samt aktiviteter för dina resenärer. Kolla din bokning innan du går till betalning. 

Anmälningsavgiften är 1 200 kr per person som du betalar med ditt kreditkort. Önskar du ett avbeställningsskydd så kostar det 200 kr per person och ger dig rätt att boka av din resa 24 timmar innan avresan, utan några som helst intyg eller förpliktelser. Mer info om Sölden och alpin skidåkning, hittar du på hemsidan www.sports.se eller kontakta Kjell Åhlén direkt på This is a mailto link

Träningsavgift för träning med USLK i Sölden tillkommer och Trippus-länk för betalning kommer att läggas ut på hemsidan i närmare anslutning till lägret.

Bästa lägerplaneringshälsningar!

USLK

Uppdaterad: 27 MAJ 2018 22:29 Skribent: Natalie Hermansson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Uppsala SLK - Skidor
Dag Hammarskjölds väg 270
75652 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Våra sponsorer:

 

Våra samarbetspartnersr