Hoppa till sidans innehåll

QuickSkiing


QuickSkiing i Tärnaby

Vi erbjuder alpin- träning/coaching med basen i Tärnaby. Under försäsong och vid efterfrågan bedriver vi även coaching på andra orter.


Upplägget består av coaching tillsammans i skidbacken, fysträning och videoanalyser. I konceptet ingår naturligtvis allt material som behövs för att bedriva träning. Verksamheten vänder sig framförallt till åkare i åldrarna från C-åkare till 1:a års juniorer.


Tränare är Rickard Quick, tidigare aktiv åkare med erfarenheter från bland annat Europa cup och Emelie Selberg med många år av internationellt tävlande bakom sig.


Läger
Vi erbjuder olika möjligheter till professionell träning med bas i Tärnaby. Öppna läger med individuell anmälan till inplanerade läger, gruppläger för klubbar/träningsgrupper och privatcoaching för den som vill få ut det ytterst av varje träningspass. Det finns även möjlighet till att hyra in en tränare till er träningsverksamhet i Tärnaby, eran hemmabacke eller på önskad ort.
Vid alla QuickSkiings läger är både tränare samt föräldrar välkomna att deltaga och hjälpa till. Detta ser vi som mycket positivt för alla parter då det medför en långsiktig utveckling för både tränare, föräldrar och främst för våra åkare.

 

Boende
Vi rekommenderar Tärnaby Fjällhotell som boende under ert träningsläger. Har kan ni välja att bo på hotell, lägenhet eller i hus med mat eller utan. Ni har gångavstånd till både Ingemar och Anjabacken. Här kommer vi dessutom hålla till på våra samlingar och kvällsgenomgångar.

 

Är ni intresserade av att träna med oss eller har frågor är ni välkomna att kontakta:

      Rickard Quick                    Emelie Selberg
      073-0727438                      073-0282037
      This is a mailto link    This is a mailto link
    
          www.quickskiing.com

 

Uppdaterad: 27 SEP 2012 16:33 Skribent: Helena Clementson

Postadress:
Uppsala SLK - Skidor
Dag Hammarskjölds väg 270
75652 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Våra sponsorer:

 

Våra samarbetspartnersr