Hoppa till sidans innehåll

Aktuell info från styrelsen

02 NOV 2020 13:29
Föreningens framtida organisation
  • Skapad: 02 NOV 2020 13:29

Föreningens arbete att ombilda sektionerna till självständiga föreningar, medlemsföreningar, fortgår. Den 19/11 träffade representanter från sektionerna idrottskonsulenter från SISU i syfte att öka kunskaperna i detta arbete.

 Just nu pågår arbetet med att ta fram nya stadgar utifrån de riktlinjer som finns från Riksidrottsförbundet (RF). Till vår hjälp har vi en idrotts-konsulent från SISU-Uppland som bland andra specialförbund ansvarar för orientering.

 Avstämning kommer att ske i samband med huvudstyrelsen nästa sammanträde 29/11. Om vi hinner att ombilda föreningen i samband med kommande årsmöte är högst osäkert. Innan det kan bli verklighet ska styrelsen kalla till ett medlemsmöte där frågan om att bilda en ny förening formellt ska väckas. Styrelsen har som målsättning att då kunna presen-tera ett förslag till stadgar, namn på föreningen samt interimsstyrelse fram till det första årsmötet. Efter detta möte kan en ansökan om nytt organisationsnummer och medlemskap i Svenska Orienteringsförbundet ske.

Men som läget är nu kan vi inte ens träffas i styrelsen, mycket mindre kalla till ett medlemsmöte. Men stadgearbetet fortsätter och det finns andra smittsäkra arbetsuppgifter som kan utföras så vi arbetar på.

Thomas Kampf

Ordförande

Skribent: Jan-Erik Larsson
Epost: This is a mailto link

  

LÄNKAR TILL UIF:S
ÖVRIGA SEKTIONER

 

Friidrott  Boxning

Handboll  Fotboll

 

Postadress:
Upsala IF - Orientering
c/o Thomas Kampf, Gläntvägen 13B
75756 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0760487007
E-post: This is a mailto link

Se all info