Hoppa till sidans innehåll

GULD och BRONS

03 JUL 2015 20:41
I strålande solsken och ganska perfekta tävlingsförhållande genomfördes årets LAG-SM i ”norrländska” Sundsvall. Resan upp var lite lång med både flyg och buss. Resan hem kändes betydligt kortare med massa medaljer med sig hem
  • Skapad: 03 JUL 2015 20:41

Damerna var ju lite favoriter till LAG-segern igen efter att Hässelby lånat den ett par år. Innan dess tog vi ju 5 raka segrar. Efter förra årets dubbla silver var naturligtvis målet att erövra dubbla segrar. Eftersom vi inte fick många återbud från det perfekta laget några veckor innan, så såg det väldigt förhoppningsfull ut.

Damerna uppfyllde våra förhoppningar och segrade med hela 7 poäng trots diskningen i stafetten då dock segern redan var klar. Även herrarna fick åka hem med medaljer runt halsen men ”bara” i form av Brons. Gissa om stämningen var hög i bussresan hem från Sundsvall till Stockholm där vi sov över natten. Våra fina framgångar i Ullevi tror jag till en ganska stor del är att vi lyckas inspirera och få med våra stora stjärnor i lagen. Inte samma gäller om jag fattat det rätt när man pratar med de andra klubbarna.

 

Ullevi FKLag-SM2015

Vill därför skicka en extra eloge till Charlotta, Lovisa och Khaddi som ställer upp för klubben i den för oss väldigt viktiga tävling.

 

De från Utby IK som bidrog i året LAG-SM i år var.

Gill Höstman  800m
Lovisa Lindh  1500
Therese Olin 5000m
Charlotta Fougberg 2000m Hinder
Khaddi Sagnia  längd och 100m Häck
Fatima Koné  3-steg
Abdikadir Abdi   5000m  och  3000m Hinder
Kevin Fankl  Stav och Längd

Skribent: Curt-Roland Ljung
Epost: This is a mailto link

 

hemsidan.sponsor14

 

  


 

 

 

springigbg

 

Nordic Wellness_logo_CMYK

 

Skidome_CMYK

 

Ullevi Friidrott

 


Postadress:
Utby IK - Friidrott
Friidrottens Hus
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031410808
E-post: This is a mailto link

Se all info