Hoppa till sidans innehåll

Mycket Khaddi nu

19 FEB 2015 12:18
Khaddi Sagnia är verkligen i "ropet" speciellt mediamässigt.....
  • Uppdaterad: 27 MAR 2015 14:54

Det är mycket Khaddi nu!

Efter 6.66 hoppet har Khaddi blivit uttagen till Inomhus-EM i Prag. Hon har vunnit Nordisk inomhuslandskamp på stabila 6.40. Hon har varit i TV några gånger och i kvällspressen också. Är man het så är man. Nu vill i stort sett alla medior ha en del av våran underbara Khaddi!

I dag är det XL-Galan i Globen och Khaddi är helt plötsligt ett av de stora dragplåstren.

 

Khaddi XL Galan

 

Kul – kul – kul. Men sakta i backarna nu. Bra att landslagsledning och hennes tränare varit med förut och är rutinerad och förstår att ibland säga nej. T.ex. till Malmögalan. Man kan faktiskt inte vara med överallt. Man måste ju faktiskt fortsätta träna. Och det ännu mer än tidigare, för att bli ännu bättre ängdhoppare. Sådan är verkligenheten och det vet Katrin, som tur är! Både Katrin och inte minst Khaddi vill naturligtvis bli ännu bättre och gå ännu längre och då gäller det att ha ”lite” krut kvar till träning och tävling. Pressen förstår inte det. Vi vill ju bara en intervju. Gånger 100 medier!

Våra andra ”superkvinnor” är också i gång. Charlotta vann lätt 3000m i Inomhus-landskampen i ett av hennes få framträdande i vinter på fina 9.13,78. Lovisa Lindh slog klubbrekord inomhus på 800m med 2,05,85, trots fortsatta problem med astman. Till helgen får vi se dom alla igång igen på SM inomhus. Khaddi springer ”bara” 60m, Lovisa 800m och Lotta är anmäld på 1500m och 3000m.......

Skribent: Curt-Roland Ljung
Epost: This is a mailto link

 

hemsidan.sponsor14

 

  


 

 

 

springigbg

 

Nordic Wellness_logo_CMYK

 

Skidome_CMYK

 

Ullevi Friidrott

 


Postadress:
Utby IK - Friidrott
Friidrottens Hus
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031410808
E-post: This is a mailto link

Se all info