Hoppa till sidans innehåll
Bo Gustafsson är inte bara en fantastisk idrottsman – han var bl.a. manager för Bröderna Herreys under deras storhetstid och gifte sig på den tiden med en syster till bröderna och fick 5 barn med henne, bl.a nämnda Jacob, Andreas och Peter.

Stöd till Elitaktiva

05 JAN 2015 13:45
Bo Gustafsson stöttar våra Elitaktiva med luncher...
  • Skapad: 05 JAN 2015 13:45

Bo Gustafsson har i flera år, lite i skymundan stöttat Utby IK bl.a. med varmlagad mat till Adventsspelen. Nu utökar han sitt engagemang och stöttning. Bo, själv Olympisk Silvermedaljör 1984 i Los Angeles på 50km brinner verkligen för att hjälpa andra att bli lika bra som han var.

Bosse Gustafsson och Frölundaborg Restaurang har från och med årskiftet 2014/2015 startar ett projekt med syftet att ytterligare underlätta träningsvardagen för Göteborgs bästa friidrottare/tränare!

Cirka 20 st aktiva/tränare får nu tillgång till gratis idrottsluncher (i trevligt sällskap av bl.a. varandra) i Frölundaborg, bara några 100m från Friidrottens Hus. Bland våra är det Charlotta Fougberg, Lovisa Lindh och Khaddi Sagnia som ingår i satsningen! En total satsning på i runda tal en kvarts miljon räknat per år.

Restaurangen anstränger sig extra för att servera luncher som passar bra för elitaktiva (Frölunda Indians har ett liknande avtal) och Bosse är värd för våra friidrottsaktiva.

Bland de inbjudna finns aktiva/tränare från Ullevi/Vikingen, Örgryte IS, Ullevi/Utby och Mölndals AIK.

Vi är naturligtvis oerhört tacksamma för Bosses engagemang och stöttning. Bo kommer också att åka med oss på sponsorresan till inne-EM i Prag i mars.

Ps. En av Bosses söner är Jacob Gustafsson som ”råkar” ha klubbrekorden på 800m och 1500m med fina 1.49.45 och 3.43,41. En annan av sönerna heter Andreas Gustavsson som är Sveriges bästa gångare och har deltagit i ett antal VM-EM-OS samt kvalat till det närmast kommande VM i Kina sommaren 2015. En tredje son är Peter Gustafsson som gjort 1.53,00 på 800m. Ds. 

Skribent: Curt-Roland Ljung

 

hemsidan.sponsor14

 

  


 

 

 

springigbg

 

Nordic Wellness_logo_CMYK

 

Skidome_CMYK

 

Ullevi Friidrott

 


Postadress:
Utby IK - Friidrott
Friidrottens Hus
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031410808
E-post: This is a mailto link

Se all info