Hoppa till sidans innehåll

Charlotta sååååå nära FINAL

15 AUG 2016 14:15
  • Skapad: 15 AUG 2016 14:15

"Riktigt nära" är den självklara sammanfattningen av Charlotta Fougbergs insats i de brutalt tuffa hinderförsöken där nästan tre fjärdedelar av de 53 deltagarna skulle slås ut. Charlotta gjorde i stort sett allt rätt i sin försökstävling i OLYMPISKA SPELEN. Med den fina tiden 9.31.16 var hon ynka 0.62 sekunder från att ta sig till OS-FINAL. Mycket mycket nära och försmädligt..

Utan sin olyckliga skada i vaden några veckor innan hade vi med all säkerhet fått se henne i FINAL också.

--------

Oavsett har Charlotta gjort en otrolig resa att efter många år ändå nått sitt långsiktiga mål att deltaga i Olympiska Spelen i RIO 2016.

"Ingen" mer än Charlotta själv, trodde nog riktigt på det i början för 5-6-7 år sedan. Men hon tvivlade aldrig, inte ens när hälsenan spökade för några år sedan och hon inte kunde springa på flera månader.
Inte heller när hon gick i väggen för några år sedan pga. överträning och kunde bara ta lätta promenader i flera månader innan kroppen började svara på rätt sätt igen. Inte heller när hon hon fick en spricka i revbenet i våras eller nu senast när Charlotta fick en bristning i vaden bara några veckor innan OS. På inget sätt en optimal förberedelse. 


MEN CHARLOTTA TVIVLADE ALDRIG. Hon bara skulle dit..

Själv hoppas jag, att även om hon nu nått ditt stora mål, att du fortsätter med löpningen. Helst många år till men i alla fall några till. Det hänger på om hon orkar mentalt! Fysiskt är jag övertygad om att hon inte nått ditt max ännu.

Vi graturerar alla Charlotta för en fantastisk insats..

Skribent: Curt-Roland Ljung
Epost: This is a mailto link

 

hemsidan.sponsor14

 

  


 

 

 

springigbg

 

Nordic Wellness_logo_CMYK

 

Skidome_CMYK

 

Ullevi Friidrott

 


Postadress:
Utby IK - Friidrott
Friidrottens Hus
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031410808
E-post: This is a mailto link

Se all info