Hoppa till sidans innehåll

Klubbens fantastiska löpare

18 FEB 2019 10:13
I helgen var 4 av våra fantastiska löpare i farten.
  • Uppdaterad: 18 FEB 2019 10:13

Charlotta Fougberg som i månader focuserat och förbett sig på sitt första maratonlopp lyckades till 100%! Loppet gick i Spanska Sevilla i perfekt väder! Charlotta sprang jämnt som en klocka och tiden stannade på fantastiska 2.29.40.

Tiden är 6 minuter under VM kvalgränsen till VM i höst. Tiden är också den näst snabbaste någonsin en svensk kvinna sprungit distansen på!

Lite närmare i Norrköping på svensk mark genomfördes Inomhus-SM! Tre st aktiva från Klubben gjorde mycket fina prestationen och alla fick med sig medalj hem till Göteborg.

Lovisa Lindh vann väl mer eller mindre planenligt 800m.

Suldan Hassan möte hela svenska eliten på 3000m och visade än en gång att han nu är en etablerad löpare på högsta svenska nivå! Bara Jonas Leandersson är fortfarande lite vassare än Suldan som fick nöja sig med ett Silver denna gången.

Ali Al Janabi var helgen överraskning. Vi som följt honom och visste att han tillbringar 2 månader på läger i Etiopien visste att han tränat bra där, och var i bra form. Det visade han redan i försöken på 1500m som han vann! I Finalen gjorde han ett perfekt taktiskt lopp genom att ta täten 700m från mål och trycka på lite lagom! Sista 400m gav han allt och lyckade hålla undan till sin första SM medalj med 3:e platsen!

  

 

 

hemsidan.sponsor14

 

  


 

 

 

springigbg

 

Nordic Wellness_logo_CMYK

 

Skidome_CMYK

 

Ullevi Friidrott

 


Postadress:
Utby IK - Friidrott
Friidrottens Hus
41476 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031410808
E-post: This is a mailto link

Se all info