Hoppa till sidans innehåll

Fritidsklassiker


Hej!

Nu har Vattenfalls Idrottsförbund tagit fram en ny klassiker – en blandning av roliga aktiviteter som kan utföras under sommaren/hösten!

Fritidsklassikern vill inspirera till olika fritidsaktiviteter. För varje full rad/genomförd kategori (samtliga aktiviteter utförda) erhålls en lott med chans att vinna fina priser.

Vid minst 4 fulla rader har ni genomfört fritidklassikern och erhåller en lott till och buff med tryck.

Fritidsklassikern är initiativ taget av förbundsstyrelsen i Vattenfalls IF med syfte att främja hälsa och välmående genom att inspirera till fritidsaktiviteter, naturupplevelser, kreativitet, energi och engagemang på olika sätt.

Klassikern består av åtta ”grenar” och för att fullborda fritidsklassikern måste du genomföra minst fyra grenar (en gren är 7 delgrenar, vågrätt).

Foto, Miljö, Musik, Sällskapsspel, Mat/bakning, återhämtning, odla/natur och litteratur.

Redovisning av genomförda minst 4 grenar görs till den lokala föreningen, This is a mailto link genom att skicka in nedanstående talong, ifylld
med de aktiviteter du utfört inkl bilder.

En buff med texten Vattenfalls fritidsklassiker kommer att delas ut till alla som fullbordar. Förutom det lottar vi ut fina priser som har koppling till grenarna.
Fullbordad klassiker ger en lott samt ytterligare en lott per gren men maximalt fem lotter per person, dvs även om man gör alla åtta grenar kan man maximalt få fem lotter.

Klassikern är öppen mellan 1 maj till 31 oktober.

Ladda ner bingotalongen här: Talong Fritidsklassikern 2021.pdf

fritidsaktiviteter.jpg

 

Uppdaterad: 03 MAJ 2021 09:33 Skribent: Tove Skotare
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
VIF Umeå - Korpen
Box 1006
90120 Umeå

Besöksadress:
Kungsgatan 72
90120 Umeå

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vif_umea@vattenfall....

Se all info