Hoppa till sidans innehåll

VK Kulan - Volleyboll

                                         

                          

                                           

BadmintonVolleyboll

                                 

Välkommen till VK Kulan

 

Medlemsavgifter för 2017.
Familjekort: (avser hela familjen med hemmaboende barn) 300:-
Vanligt medlemskort 150:-
Ungdom (t.o.m. 17 år) 50:-
Insättes på bg: 5725-5945 eller Swish: 1234689840
(skriv i på meddelande; namn och ärende)
Glöm ej namn, födelsenr* samt E-mail adress


*=(Födelsenr är viktigt att få med för att bli registrerad som medlem,
födelsenumret kan mailas till: This is a mailto link

Avgifter

Nytt år, nya möjligheter, det innebär att vi vill ha in medlemsavgifter (se ovan) och träningsavgifter ( 200:-/ termin) för de som nyttjar sporthallen, betalas in på B.G. eller Swish, se ovan.

             VK KULAN 60 år 2017                                   

 HEMSIDAN ÄR INTE ALLTID AKTUELL,

FÖR SENASTE NYTT KOLLA FACEBOOK.                                                                                                                                                                               

KM i Badminton

Lördagen den 18/3 arrangerades KM i badminton, det spelades 3 klasser i ungdom och seniorer spelade singel och dubbel. Resultatet blev följande: Lekklassen vann Franz Moberg före Oliver Gillerstedt, trea blev Noel Vik-Martinsson och fyror var Vendela Oscarsson och Lovisa Emanuelsson.Ungdom Flickor vanns av Tindra Karlsson, 2:a Ivon Salmeron, 3:a Saga Karlsson, 4:or Alva Timell och Venia Gillerstedt. Seniordubbel, där vann Jakob Frid/Niclas Skoglund, 2:a Peter/Anders Pettersson och 3:a Emma Johannesson/Tommy Agnehäll. Seniorsingel vanns av Niclas Skoglund före Jakob Frid och Tommy Agnehäll på en 3:e plats. Det var många jämna och bra matcher.

KM i Dart

Lördagen den 25/3 hölls klubbens andra KM i dart, gunnar Bjerk lyckades att försvara titeln från fjo

13-helgscupen i Karlstad

Lördagen den 7/1 var vi i Karlstad och spelade en volleybollturnering som kalls 13-helgscupen, det var 8 lag med, de flesta från Karlstadstrakten och VK Kulan. Det är en turnering där man tillämpar ett handikappsystem, så sämre lag har mera i handikapp, det är en rolig turnering i och med att man kan spela jämna matcher även mot ett bättre lag. VK Kulan eller som laget kallade sig ”Gubbkulan med Emma”, spelade 3 matcher i gruppen och vann alla tre relativt lätt, och var därmed vidare till semifinal, där mötte ”Gubbkulan” ett lag från Karlstad som hette Precious Angels och vann ganska enkelt. Så var det dags för final, där stod åter ett Karlstadslag för motståndet, KVK  Vets, ett bra lag som har mycket rutin och många bra spelare, men tack vare hadikappsystemet så lyckades Kulan även att vinna finalen i två raka set och stod därmed som segrare av den 45:e upplagan av 13-helgscupen. Segraren fick 500:- kronor att skänka till något välgörande ändamål, VK Kulan med Stefan Svensson som coach valde att skänka pengarna till Beachvolley mot cancer.

 

JULTURNERING

Vi var 16 st. deltagare som var med i 2016 års julturnering på juldagen, många jämna matcher som till slut resulterade i följande resultat, vinnare blev: Jan Weiland och Niclas Skoglund, 2:a Anders Pettersson och Jukka Hedimäki och 3:a Mikael Johansson och Roul Zetterström. Vinnare av losers blev Robert Wieslander och Valdemar Schagerström.

 

NYÅRSVOLLEYBOLL

Fredagen den 30/12 avgjordes nyårsvolleybollen 2016, det var 17 st. deltagare som lottades in i 3 lag, 2 st. 6 mannalag och ett 5 mannalag vars namn var, Emmas Musketörer, Linas Lakejer och Ylvas Gladiatorer, när samtliga lag mött varandra 2 gånger så stod det klar vem som vann, och det blev Ylvas Gladiatorer som bestod av: Ylva Arvidsson, Henrik Larsson, Marcus Svensson, Henrik Olofsson, Felix Björnerås och Jonas Halvorsson.

 

BADMINTON

Vi har nu startat vår interna serie i badminton som spelas på lördagar, det innebär att vi spelar dubbel där lagen lottas ihop, det kostar en tjuga vid varje deltagartillfälle, vi bjuder på fika och frukt m.m. Resultat under fliken:    "Föreningen >Badminton"

DART

Lördagen den 15/10 hade vi en tävling som vi kallar "Höstdart", vi var 10 st. deltagare som spelade i 2 pooler, där 3 främsta i varje pool gick till slutspel och övriga till losers. Poolspelet, losers spelades i bäst av 3 set och slutspel i bäst av 5 set. Som slutlig vinnare stod Henrik Klenfeldt med Gunnar Bjerk på andra plats och Jerker Henningsson på tredje, vinnare i losers blev Daniel Karlsson.