Hoppa till sidans innehåll

Valfjällets SLK:s årsfest 2017

22 MAJ 2017 21:37
Lördagen den 20 maj hade klubben årsfest och en trevlig avslutning av säsongen 2016/2017 på Valfjällskrogen. Jättetrevligt att så många medlemmar slöt upp.
  • Skapad: 22 MAJ 2017 21:37

Michael Bergström summerade kort säsongen och sen åt vi en väldigt god tacosbuffé. Efter maten var det dags för Matts Olsson att berätta som sin lyckade säsong, spännande att få höra hans egen summering och väldigt roligt att Matts hade möjlighet att närvara. Matts är en god ambassadör ute i världen för Valfjällets slalomklubb och han tar sig alltid tid att komma på träningar och tävlingar när han är på hemmaplan vilket uppskattas mycket av både unga och gamla.

Kvällen fortsatte med prisutdelning där pris till Årets Valfjällare tjej och kille delades ut. Årets Valfjällare tjej blev i år Victoria Spennare Olsson med motiveringen att Victoria har gjort stora framsteg under vintern i sin skidåkning och kvalificerat sig till USM samtidigt som hon utövar en annan sport på hög nivå (skytte). Årets Valfjällare kille blev för andra gången Matts Olsson med motiveringen att om han skulle få priset en gång till skulle det i så fall vara efter en OS- eller VM-medalj men efter den fantastiska comebacken som han gjorde efter knäskada och toppresultat i världscupen är Matts väl värd denna utmärkelse.

Martin Olsson stipendium delades i år ut till Figo Nilsson för hans stora engagemang som ledare i jibbgruppen och för att han lyckats komma in på skidgymnasium i Malung vilken är en stark bedrift.

Ordförande i klubben Tomas Peterson berättade lite om vad som händer i klubben inom det närmaste och sen avslutades en trevlig kväll med kaffe, god tårta och trevligt umgänge.

Nu längtar vi efter sommar och värme men tror alla medlemmar var rörande överens om att det ska bli spännande med en ny kommande säsong efter att vi avrundat 2016/2017 års säsong.

Skribent: Michael Bergström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Valfjällets SLK - Skidor
Valfjällets Slalomklubb, Gryttved Valfjället
67040 Åmotfors

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@valfjalletsslk....

Se all info