Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Vallentuna-Össeby OL - Orientering

Klubben har en ny hemsida (webbplats)

-

Den finns här:   vallentunaosseby.se

-

Nu byter klubben webbplats och domännamn. Från och med nu hittar du alla nyheter, kalenderuppgifter och annan information från klubben på den nya sidan.

Den gamla hemsidan stängs ner av Riksidrottsförbundet vid årsskiftet. Vi har flyttat över all viktig information från den och samtidigt uppdaterad en hel del. Vid nedstängningen av den gamla hemsidan försvinner ALLT som finns där. Har du lagt upp filer och annat där som du inte har någon annanstans får du se till att kopiera ned detta innan nedstängningen.

Efter årsskiftet, när gamla hemsidan försvunnit, finns den gamla webbplatsen kvar men blir då bara klubbens portal till Idrottonline. Där finns bl a medlemsregister och kalender för LOK-stödsaktiviteter. LOK-stödsaktiviteter är träningar, tävling och läger där ungdomar deltar. Dessa aktiviteter behöver tyvärr dubbelbokföras i både Idrottonline-kalendern och i webbplats-kalendern framöver.

Huvudskälet till att vi håller på och byter är att Riksidrottsförbundet från och med 1 januari 2023 inte längre kommer att tillhandahålla hemsidor på Idrottonlines webbplatser. Det blev för dyrt för dem och de bedömde att det inte heller hör till deras kärnverksamhet.

Observera att vi från och med nu har en ny webbadress vallentunaosseby.se.

Den nya webbplatsen har ett domännamn snarlikt den gamla, men med .se på slutet istället för .nu. Tills vidare fungerar det gamla domännamnet vallentunaosseby.nu som en länk hit till gamla hemsidan, men framöver kommer den också att försvinna. Det har dock inget direkt med RF att göra utan mer av ekonomiska skäl.

Vidare har vi även en ny officiell e-postadress till klubben: This is a mailto link

Till ungdomskommittén är adressen på samma sätt som tidigare: This is a mailto link

/Jonas Giding

_________________________________________________________________________________________

Postadress:
Vallentuna-Össeby OL - Orientering
Christer Arksand, Ösby 35
18697 Brottby

Kontakt:
Tel: 0705352569
E-post: vallentuna.osseby.or...

Se all info