Hoppa till sidans innehåll

En JULhälsning från er ordförande

22 DEC 2020 17:47
  • Uppdaterad: 22 DEC 2020 17:47

År 2020 har varit ett år som inget annat. Under januari, februari och halva mars var allting som vanligt. Vi äldre sprang vår första tävling i Roslagsveteranerna 12 mars och det blev årets ända tävling för min del. Corona startade sina härjningar och regeringen utfärdade förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer. Efter det har nästan alla tävlingsarrangemang ställts in.

För vår del har det inneburit att verksamheten fått begränsas ordentligt.
Tävlingar och träningar har bara genomförts till ett minimum och med stora begränsningar. Efter sommaren har ändå många klubbar arrangerat veckans bana som man har kunnat åka och springa själv. 
Vårt arrangemang med dubbeltävling i mitten av augusti fick ställas in. Som tur är har vi fått en del av de uteblivna inkomsterna som kompensationsstöd från RF.
Endast ungdomsträningarna har rullat på som vanligt. Efter sommaren har cirka 15 ungdomar fortsatt att träna varje tisdag och sprungit banor vid Karlslundsskolan södra (Tidigare Karlberg). De lite äldre är även med och fystränar på torsdagarna vid klubbstugan.

Nu är vi inne i en andra våg av Corona som håller på att bli värre än tidigare. Därför vet vi egentligen ingenting om hur vår verksamhet kan genomföras under nästa år. Vi får hoppas på vaccinet som nu är på väg så att vi i alla fall kan få en normal höstsäsong. Vår klubbdag i januari kommer att genomföras med mailkonversation och på nästa styrelsemöte ska vi ta ställning till hur vi kan genomföra vårt årsmöte.

Nu går vi i alla fall mot ljusare tider och vi hoppas på ett 2021 som går åt rätt håll på många sätt. Med det vill jag önska er alla sköna och avkopplande helger och se till att ni fortsätter med träningen på egen hand.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

Skribent: Peter Brunnberg
Epost: This is a mailto link

 

 

Instagram.jpg

 

EventorBanner178x42

 

 

 

bli_medlem

  

 

Postadress:
Vallentuna-Össeby OL - Orientering
Christer Arksand, Ösby 35
18697 Brottby

Kontakt:
Tel: 0705352569
E-post: info@vallentunaosseb...

Se all info