Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Regler för tävlingsanmälan


Klubben har en tävlingsavgift på 200 kr för alla som vill tävla (förutom medlemsavgiften) som betalas in i början av vårsäsongen. Tävlingsavgiften innebär att man får en del av anmälningsavgiften betald för tävlingar i Sverige samt att man är olycksfallsförsäkrad via klubben. Under säsongen 2018 betalar klubben den del av anmälningsavgiften som är över 80 kr för medlemmar som är 19 år och äldre, dock ej under sommaren (21/6 – 29/7). Av anmälningsavgiften till elitklasser betalar klubben 90 kr. Resterande del av anmälningsavgiften betalas av den tävlande och faktureras efter vår- respektive höstsäsong. Ungdomarna upp till 18 år får hela anmälningsavgiften betald av klubben.

Vid de flesta tävlingar används elektroniskt stämpelsystem. De medlemmar som inte har egen tävlingsbricka får hyra en av arrangören. Medlemmen får sedan betala hyran till klubben, den faktureras efter vår- respektive höstsäsongen. Ungdomar kan tillfälligt låna tävlingsbricka (Sport Ident) av klubben, om de inte har en egen.

Vid ej start debiteras medlemmen av klubben, fakturera skickas efter vår- respektive höstsäsong.

Vid efteranmälan betalas den del av anmälningsavgiften som överstiger normal avgift av medlemmen. Även detta faktureras efter vår- respektive höstsäsong.

Rutiner för tävlingsanmälan

I klubbtidningen och på klubbens hemsida finns förteckning och information på tävlingar i närområdet. 

En fullständig förteckning på alla de tävlingar som är sanktionerade av Svenska Orienteringsförbundet finns på Internet på adressen www.eventor.se. Tävlingsprogrammet brukar även återfinnas som en bilaga till tidningen Skogssport under hösten/vintern.

Anmälan görs normalt av medlemmen själv via Eventor. Lösenordet och beskrivning om hur man gör får man av Christer Arksand.

 

För ungdomarna gäller samma rutiner, men även ungdomsledarna kan ta upp anmälningar.

Startlistor och resultatlistor finns på Internet och hittas lättast via SOFT:s tävlingsprogram, www.eventor.se

Vid kavlar kommer så många lag att anmälas som intresset visar, om inte speciella direktiv inkommer från ansvarig UK/lagledare.

Uppdaterad: 04 JUL 2018 16:50 Skribent: Marie Öhman

Postadress:
Vallentuna-Össeby OL - Orientering
Christer Arksand, Ösby 35
18697 Brottby

Kontakt:
Tel: 0705352569
E-post: vallentuna.osseby.or...

Se all info