Hoppa till sidans innehåll

KM-dag 15 September

06 SEP 2018 14:00
Nu är det dags för årets KM! Vi kör tempo och linjelopp - alla är välkomna oavsett du är motionär eller har tävlat tidigare.
  • Uppdaterad: 13 SEP 2018 23:31

Nu är det snart dags för vår årliga KM-dag. I år kommer vi liksom förra året att köra en tempoetapp följt av en linjeetapp samma dag.

Man kan välja att köra bara den ena - eller båda grenarna. För KM räknas dock båda ihop.

Vi vill att KM:et ska vara tillgängligt för alla - oavsett tidigare erfarenhet. Du behöver alltså inte ha tävlat för att vara med - Therese Ljungström kommer att köra linjevarvet i motionstempo - så där kan alla hänga med!

På tempoetappen kör man bara från punkt A till punkt B i valfri fart. Vi tillåter bara vanlig linjecykel. MTB eller cross får också användas... ;)

Starttiderna är kl 1000 för tempoetappen, och senast kl 1300 för linjeloppet. Mellan dessa kommer vi att bjuda på kaffe, te och mackor - så därför behöver vi veta hur många som kommer. Anmälan sker till vallentunack(at)hotmail.com - eller via registrering på vårt Facebook event. Här är linjecykel i enlighet med SCF:s regler med fälgbroms eller skivbroms tillåten.

OBSERVERA att linjeloppet kan köras tidigare om alla anmälda är på plats, och vädret gör att vi inte vill vänta.

Vi behöver också ett antal funktionärer - även där kan man anmäla sig via vallentunack(at)hotmail.com eller via FB eventet (skriv då att du kan hjälpa till, och inte avser att köra).

Samling sker vid Vada kyrka, där vi sätter upp ett tält på parkeringen.

Kartor:

Tempo: https://www.strava.com/routes/15454032

Linje: https://www.strava.com/routes/15453990

Skribent: Mikael Lind
Epost: Adressen Gömd

 Mallis16(7)

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Jan Günther, Lingsbergsvägen 38
18643 Vallentuna

Besöksadress:
Jan Günther, Lingsbergsvägen 38
18643 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link