Hoppa till sidans innehåll

Cykelsäsongen startar och lite annat nytt...

31 MAR 2022 20:25
Säsongen startar den 10 april, det har varit årsmöte, klädeshopen öppen, gruset lockar, mm
  • Skapad: 31 MAR 2022 20:25

Solen har varit riktigt givmild under mars månad men nu har det blivit kallt igen och vinden har gått genom ben och märg den senaste veckan. Hoppas det vänder nu, för söndagen den 10 april klockan 10, kör vi årets första distanspass om det inte regnar eller är drivis. Räkna med en runda på 7 mil i lugnt tempo, alla skall med och vi utgår från Vallentuna IP. Vet man med sig att hungern kan göra sig påmind, bör man ha en bar i fickan, vätska i flaskan, extraslang och verktyg som behövs är ett måste.  

Den 24 februari så var det föreningsstämma i Vallentunas kulturhus. 13 personer var på plats och några deltog via videolänk. Reslutatet av valberedningens förslag till styrelse kan ni se här på hemsidan.

Att åka ihop med andra VCK'are i våra gröna cykelkläder är ju toppen. Som ni säkert redan sett så kan man nu beställa kläder från Verge/La Chemise och det går nu också att beställa dressen även för våra damer. https://verge.lachemise.se/collections/vallentuna-ck-dam-1

Men om man tycker att det är minst lika roligt att sprätta grus som tugga styrlinda på landsväg, så finns det ett antal cyklister i klubben som gärna gör det när andan faller på och mest troligt på lördagar. Tiden kan variera och samlingsplatsen också, så håll koll på FaceBook och Insta för tider och plats. Vi lyssnar gärna till fågelsång under turen men lite sprätt kan det bli, samt en och annan bildtagning. Så stay tuned!!

Det var det hele för idag. Är det något ni saknar kopplat till klubben, skicka ett meddelande till This is a mailto link, så svarar vi så fort vi kan. 

Ciao!!

Skribent: Tomas Berg
E-post: This is a mailto link

 Mallis16(7)

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Tomas Berg, Ättehagsvägen 3
18762 Täby

Besöksadress:
Tomas Berg, Ättehagsvägen 3
18762 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vallentunack@hotmail...