Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer till Nationaldagsloppet 6 juni

03 MAJ 2017 14:00
På nationaldagen den 6 juni kommer en av deltävlingarna i Stockholm 4-dagars att arrangeras i Vallentuna (Markim). För att kunna köra tävlingen på ett säkert sätt behövs nu ett stort antal funktionärer.
  • Skapad: 03 MAJ 2017 14:00

Det här är ett jättebra tillfälle för vår klubb att sätta både Vallentuna och VCK på Stockholms och Sveriges cykelkarta eftersom det här är en av deltävlingarna i den mycket populära Stockholm 4-dagars såväl som ett av loppen som ingår i SweCup.

För att kunna köra tävlingen på ett säkert sätt behövs ett stort antal funktionärer. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av att vara funktionär, det finns många erfarna funktionärer med som kan hjälpa dig med information. Vi kommer att behöva hjälp med allt ifrån parkeringsvakter, flaggvakter, kaffekokning och fikaförsäljning med mera.

Hjälp oss att tillsammans med Stockholms Cykelförbund och Stockholms CK göra ett toppenfint arrangemang på nationaldagen!

För att anmäla dig, kontakta tävlingsansvariga Niclas Rawe på mail This is a mailto link eller Mikael Lind på This is a mailto link eller skriv upp dig här på forumet.

Information om Stockholm 4-dagars

Styrelsen VCK


Epost: Adressen Gömd

 Mallis16(7)

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Tomas Berg, Ättehagsvägen 3
18762 Täby

Besöksadress:
Tomas Berg, Ättehagsvägen 3
18762 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link