Hoppa till sidans innehåll

Nytt April 2021 - uteträningen börjar!

06 APR 2021 11:58
Uppdateringar från klubben i April - nu börjar vi med uteträningar och aktiviteter för nybörjare. Tävlingsprogrammet har inställda aktiviteter med hänsyn till coronaläget.
  • Skapad: 06 APR 2021 11:58

Uteträning 2021

Årets uteträning kommer att starta söndag den 11 april och följs sedan av tisdags- och torsdagsträningar som tidigare. Viktigt är att alla deltagare följer de rekommendationer som Svenska Cykelförbundet tagit fram för träning och tävling.


SMACK serien är inställd under hela april det innebär att vi, VCK, inte arrangerar Karbytempot den 28 april. Se information nedan (http://www.smack.se/smack-serien:/)
"SMACK-serien/Upplands Cup Lvg inställd under april månad!

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har förlängt Corona-restriktionerna till den 3 maj vilket innebär att distrikts- och klubbtävlingar fram till dess endast får bedrivas av yrkesmässiga idrottare, dvs. mycket få av våra vanliga deltagare.
Av den anledningen ställer vi in de planerade omgångarna under april månad och ser fram mot att förhoppningsvis kunna komma igång med serierna i början av maj, om restriktionerna lättas.

Håll utkik efter ny info i början av maj och träna på så länge. Banorna känner ni till och vägarna och stigarna är fria så det är bara att köra träningsrundor på egen hand."

Skribent: Mikael Lind
E-post: Adressen Gömd

 Mallis16(7)

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Jan Günther, Lingsbergsvägen 38
18643 Vallentuna

Besöksadress:
Jan Günther, Lingsbergsvägen 38
18643 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vallentunack@hotmail...