Hoppa till sidans innehåll

Nytt från styrelsen November 2020

18 NOV 2020 21:28
  • Skapad: 18 NOV 2020 21:28

Vinterträning 20/21


Under november kommer vi att starta upp Zwift-träning som i vinter avverkas på tisdagar. Info om vilken tisdag som blir premiärdag läggs ut på Facebook.


Välkommen till en rolig träningsform om du inte ”zwiftat” förut!

Du som tänker trotsa vintervädret och trots allt ge dig ut på vägarna – lägg gärna in en rad på FB om var och när du tänker åka. På det sättet kan fler hänga på!

Säkerhet på cykeln


Och apropå cykling i vintermörker, se till att du har både lampor och reflexer monterade på cykeln och gärna några reflexer på dig själv också. Läs gärna på om vilken typ av lampor som rekommenderas (t ex här) så att du inte cyklar i kunskapsmörker!

Styrelsearbete
Svårt att få till en vettig fritid nu när covid-19 sätter käppar i hjulet? Eller längtar du bara att komma hemifrån en gång i månaden?
Oavsett vilket så kanske styrelsearbete kan vara något för dig. VCK behöver fylla på med nytt blod i styrelsen från nästa år då några av trotjänarna avgår.
Arbetet är inte betungande, bara roligt och du får specialansvar för en av sektionerna i styrelsen. Du kan sitta ett år eller tio, det är upp till dig. Ta chansen att bli ett styrelseproffs utan en hög lön att skatta bort!
Skribent: Mikael Lind
Epost: Adressen Gömd

 Mallis16(7)

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Jan Günther, Lingsbergsvägen 38
18643 Vallentuna

Besöksadress:
Jan Günther, Lingsbergsvägen 38
18643 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vallentunack@hotmail...