Hoppa till sidans innehåll

Se en Nationell tävling inifrån!

14 MAJ 2019 23:27
Vi behöver funktionärer! På nationaldagen arrangeras det traditionella linjeloppet i norrort. Här har du chansen att göra en insats för sporten, samtidigt som du får se en spännande tävling inifrån.
  • Skapad: 14 MAJ 2019 23:27

I samband med Stockholms 3-dagars arrangeras även Swecup landsväg herrar och damer elit/junior torsdag den 6 juni. För mer information klicka på länken: https://stockholmscf.se/3-dagars/

 

Stockholms CK är arrangerar loppet, funktionärsansvarig för Nationaldagsloppet den 6 juni efterfrågar ett 10-tal funktionärer i huvudsak flaggvakter. Detta är ett stort arrangemang där det behövs många funktionärer vilket är ett viktigt arbete som gör att de deltagande cyklisterna kan genomföra tävlingslopp som bl.a. ingår i Swecup. Finns det några VCK are som kan ställa upp? Det är på hemmaplan med start och mål i Lindholmen med sekretariat på Hökeriet.

 

Ni som är intresserade mailar till Olof (olof.johnson@sverigesbyggindustrier.se) följande uppgifter: namn, e-post , telefonnummer och tider om man inte kan vara med hela dagen.

 

Mvh

Styrelsen
Vallentuna CK

Skribent: Mikael Lind
Epost: Adressen Gömd

 Mallis16(7)

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Jan Günther, Lingsbergsvägen 38
18643 Vallentuna

Besöksadress:
Jan Günther, Lingsbergsvägen 38
18643 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link