Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsdags - VCK arrangerar tempo 29 Juli

22 JUL 2020 09:30
Onsdagen den 29 juli är det äntligen dags för det första SMACK-tempot i Brottby, arrangerat av Vallentuna CK, efter vårens och sommarens Coronauppehåll - dock med lite nytt upplägg.
  • Uppdaterad: 22 JUL 2020 09:30

Onsdagen den 29 juli är det äntligen dags för det första SMACK-tempot i Brottby, arrangerat av Vallentuna CK, efter vårens och sommarens Coronauppehåll!

Det blir ett lite annorlunda upplägg denna gång för att vara säkra på att följa Folkhälsomyndigheten och Svenska Cykelförbundets rekommendationer.
50 startplatser, BARA föranmälan!

Det kommer att finnas 50 st startplatser och det är obligatorisk föranmälan som krävs för att få delta. Det är först till kvarn som gäller, anmälan stänger 19:00 den 28/7. INGEN efteranmälan på plats kommer vara möjlig. Senast 21:00 den 28/7 publiceras startlistan med alla lyckliga deltagares starttid. Är du inte med på listan hör du inte till de första 50 lyckligt anmälda, och vi önskar dig välkommen en annan gång. För att minimera trängsel kommer det inte vara någon nummerlappsutdelning, utan det är din starttid som gäller.

Om du behöver hyra tidtagningschip så kommer dessa delas ut vid starten. Betala vid anmälan och meddela vid starten att du behöver chip.

Du startar på din starttid och resultatlistan sammanställs så snart det är möjligt efter avslutad omgång.

Parkera på någon av infartsparkeringarna och värm upp som vanligt. Rulla sedan långsamt till starten några minuter innan din starttid. Tänk på att hålla avstånd under väntetider! Startlistor kommer att finnas vid starten och vid Brottby infartsparkering på en uppmärkt plats.

Starten kommer ligga på samma plats som tidigare år https://goo.gl/maps/Vw97uLQffZHm4exL9

Efter målgång cyklar du direkt tillbaka till parkeringen, eller hela vägen hem. Ingen samling får ske vid start- eller målområdet. Det innebär att vi tyvärr inte kommer kunna ha någon samling eller fika efter genomfört lopp. Tider från sträckan kommer publiceras på SMACK.SE. Tänk på att hela tiden hålla
avstånd till varandra, och känner du dig krasslig stannar du hemma!

Totala sträckan är 19,21km https://www.strava.com/routes/20607632

Varmt välkomna till detta lite avskalade SMACK-tempot önskar Vallentuna CK!

:

 

Skribent: Mikael Lind
E-post: Adressen Gömd

 Mallis16(7)

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Jan Günther, Lingsbergsvägen 38
18643 Vallentuna

Besöksadress:
Jan Günther, Lingsbergsvägen 38
18643 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vallentunack@hotmail...