Hoppa till sidans innehåll

Vätternrundan 2018 - VCK får lunchstart!

20 SEP 2017 14:13
Vallentuna CK har fått ett unikt tillfälle att delta i en lunchstart vid 2018 års Vätternrunda. Vi har fått 40-platser med start kl 13.12 efter ett fint arbete av vår motionsansvariga Ernst Runge. Anmälan och betalning måste ske under September!
  • Skapad: 20 SEP 2017 14:13

Cykelvänner,

hoppas allt är bra och att ni fått många härliga cykelmil även efter Vätternrundan.
Jag har härmed nöjet att kunna meddela er att vi fått erbjudande om lunchstart (40 platser) i subgrupperna kl 13:12 på nästa års Vätternrunda! Detta ökar förstås våra chanser att förbättra vår tid (8:51h) från i år då vi slipper alla omkörningar av långsammare cyklister, samt den allmänna trängseln i depåer och inte minst de sista milen från Hammarsundet.
Självklart vill jag att vi återigen siktar på att uppträda som ETT TEAM och försöker hålla ihop hela vägen. Sen får vi se om det räcker för sub8:30 (sub9 skall vi klara alla gånger!), men för att lyckas behöver vi självfallet vara fler som hjälps åt att hålla samman och leda gruppen.
Med anledning av detta är det därför högst tveksamt om vi kommer att ha en föranmäld grupp med morgonstart inför nästa års Vätternrunda. Sedan man införde differentierad prissättning mellan ordinarie anmälan och föranmälda grupper för några år sedan har trenden gått mot att allt fler med långsammare ambitioner än sub9 har gått via ordinarie anmälan. Ni som alltså siktar på  sub10/11 (vet att det alltid brukar bli ett gäng från klubben varje år!), snacka ihop er på t ex forumet el sociala medier. Chanserna att få en startplats via ordinarie anmälan är numera relativt goda!

 

OBS! Detta är ett unikt tillfälle! Jag har i flera år ansökt om en starttid i subgrupperna utan framgång. Gör vi bra ifrån oss ökar det förstås chansen att vi kan ha så även framöver. Tänk också på att detta i första hand är till för de som siktar på sub9 eller snabbare. Siktar du på sub10 eller ännu långsammare riskerar du att inte få någon tid då målet stänger vid midnatt.

Nytt för i år är också att jag måste betala in beloppet för HELA gruppen INNAN jag får anmälningskod senast den 29/9!

Således är det alltså lite brådskande och jag föreslår därför att pengarna betalas in till mitt konto. I sak förändrar det dock egentligen inte så mkt, då det fortfarande kostar 1800 kr för föranmäld plats samt att man kan teckna avbeställningskydd "startklar" via Folksam.

Hör av er till This is a mailto link omgående om ni är intresserade. Jag skickar sedan mina kontouppgifter samt sätter upp er på en lista!

 

Cykelhälsningar

Ernst Runge
VCK-motion

Skribent: Mikael Lind
Epost: Adressen Gömd

 Mallis16(7)

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Jan Günther, Lingsbergsvägen 38
18643 Vallentuna

Besöksadress:
Jan Günther, Lingsbergsvägen 38
18643 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link