Hoppa till sidans innehåll

Bengt's sida


Ordförandes del-summering innan vi positionerar oss för spurten på året 2010

Snart har tre fjärdedelar av 2010 passerat och hösten gör sig påmind. Det går fortfarande att njuta av vår fina sport i tunna kläder med tids nog sitter man där i GoreTex och toppluva. För mig har det varit ett omtumlande år, det första som ordförande för Vallentuna CK. Vi började styrelsearbetet med en rivstart i februari men tack vare många duktiga krafter, administrativt främst Teddy och Mattias så löste sig ekonomifrågor och information galant. Styrelsen har träffats regelbundet och dryftat många frågor, högt och lågt.

I april arrangerade vi årets första EDUU i snöstorm. Tack vare en fantastisk insatts av alla arrangörer så blev det en lyckad tillställning trots allt, vi fick mycket beröm av deltagare och Stockholms Cykelförbund. Senare under året har vi arrangerat en SMACK deltävling och hjälpt till vid triathlon arrangemang i Åkersberga. Som alltid är det en mindre grupp som hjälper till men den gruppen har väldigt kul, växer stadigt och välkomnar alla i klubben. Inför kommande år är det viktigt att vi sätter nivån på vårt arrangemangsåtagande på rätt nivå.

Klädfrågan har aktualiserats under sensommaren och vi är just nu i en debatt om vår klubbdress 2011. Det finns en hel det att läsa om detta på andra platser här på hemsidan och det finns många starka viljor som drar i olika riktningar. Det viktiga är att vi kommer ut med något bra som många känner sig delaktiga och kan ställa sig bakom. Vi har sålt mer klubbkläder under året än någonsin tidigare med både egna VCK kläder, Triathlon och elitlagets kläder.

Klubben växer så det knakar, vi är på väg mot 300 betalande medlemmar och intresset för cykel är större än på länge. Hur skall klubben möta ny och framtida medlemmar? Vilken typ av arrangemang vill medlemmarna se? För att få igång den här diskussionen har jag öppnat en tråd i vårt forum där jag hoppas att medlemmar som inte syns och hörs så mycket annars skall höra av sig. Vad vill ni få ut av ert medlemskap? Vi i styrelsen ser verkligen fram emot era synpunkter!

Vad skall du göra i vinter? Många låter cykeln vila och bättrar konditionen genom löpning, skidor och annat. Flera har köpt Cyclocross så nu går man inte säker på grusvägarna heller! Några kommer att köra virtuellt i vinter med en given höjdpunkt i det Virtuella KM som arrangeras den 27 november, mer information kommer snart!

Jag kommer att försöka skriva en rad här med jämna mellanrum och hoppas att det skall ge lite inblick i hur vi jobbar för att försöka skapa den bästa cykelklubben i Sverige! Häng med på resan! Håll hjul och var beredd på att ta en kort förning. Vi ses på vägen!

/Bengt Sareyko

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:16 Skribent: Bengt Sareyko

 Mallis16(7)

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Tomas Berg, Ättehagsvägen 3
18762 Täby

Besöksadress:
Tomas Berg, Ättehagsvägen 3
18762 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vallentunack@hotmail...