Hoppa till sidans innehåll

Sjukgymnast


I samband med vår klubbdag så erbjuder Anneli Naumanen hjälp rehabträning och skadeförebyggande behandling. Detta sker i Annelis lokaler som ligger i Vallentuna Tränings Center, direkt under vårt Virtuella KM.

Specialpris 27/11: 150 kr för 45 min undersökning och behandling eller weak-link-testning. Gratis enklare råd och tips, i mån av tid!

Du bokar tid hos Anneli genom denna länk!

 

Anneli Naumanen är leg sjukgymnast med examen inom Ortopedisk Manuell Terapi (steg 3 av 3) samt lång erfarenhet av rehabiliteringsträning, idrottsmedicin och akupunktur.

Om Du vill ha behandling som ger långsiktig hjälp mot Dina besvär, eller om Du vill ha träningsinstruktioner för att kunna träna Dig till minskade besvär från rygg, nacke, axlar, knän eller andra leder, kontakta mig!

REDCORD

Nyhet i år är Redcord konceptet. Förutom att det är högeffektiv, funktionell träning kan man här testa och träna upp sina svaga länkar. Genom att veta om sina svagheter och träna upp dem får man ett effektivare rörelsemönster (koordination) som sliter mindre på muskler och leder. Man kan härmed höja sin prestation och minska energiåtgången under träningen.

 

ORTOPEDISK MANUELL TERAPI

OMT är ett specialistområde inom sjukgymnastiken där man arbetar med undersökning, behandling och förebyggande av smärta i rygg, leder, muskler och nerver. Utifrån en helhetssyn görs en analys av patientens sjukhistoria, smärt- och funktionsstatus, vari ingår manuellt utförd undersökning av leder, muskler och nerver i ryggrad och extremiteter.

Behandlingen kan bestå av smärtlindrande, rörelseökande och stabiliserande åtgärder som mjukdelsbehandling, muskeltöjning, mobilisering, manipulation och stabiliseringsträning. Behandlingen kompletteras med funktionsträning, under handledning eller enskilt, i syfte att förhindra återfall.

 

AKUPUNKTUR

Akupunktur är en mångtusenårig behandlingsmetod som numer är vetenskapligt testad och har bevisad effekt mot smärta och inflammation. Med få biverkningar är det ett bra komplement till manuell behandling eller som enskild behandling av många olika smärttillstånd som tennisarmbåge, artros, reumatologiska besvär och mycket mer.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:12 Skribent: Bengt Sareyko

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Jan Günther, Lingsbergsvägen 38
18643 Vallentuna

Besöksadress:
Jan Günther, Lingsbergsvägen 38
18643 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vallentunack@hotmail...