Hoppa till sidans innehåll

Vallentuna Duathlon


Favorit i repris! Välkomna till Vallentuna Duathlon!

 

Den 16 maj kl 10.00 går Vallentunas duathlontävling av stapeln. Den kommer att äga rum i Karby med start och mål vid Össeby IP.

 

Banan är identisk med förra årets. Löpningen har vi valt att förlägga till motionsspåren, vilket har gett oss en utmanande löpbana som de tävlande ska springa två gånger; första gången 5 km och andra gången 2,5 km. Cyklingen sker längs med Vadavägen med vändpunkt strax före Ekskogen. Totalt ger det en cykling om 20 km.

 

Vallentuna Duathlon är den avslutande deltävlingen av fyra i Saucony Cannondale DuathlonCup. De övriga arrangemangen är Väsby Duathlon den 26 april, SPIF Duathlon den 2 maj och Knivsta Duathlon den 10 maj.  

Mer information om cupen finns i inbjudan:

Inbjudan_Designad20091.pdf

 

Som vanligt kommer vi att behöva ett 20-tal funktionärer till det här arrangemanget. Vi behöver framför allt hjälp med flaggvakter till cykelbanan, så att den blir säker för våra tävlande, men även tidtagare, MC-förare och flaggvakter till löparbanan. Anmäl dig som funktionär till Susanna Dörlich, antingen via mail This is a mailto link  eller                0708-10 42 75        .

 

Varmt välkomna till Vallentuna Duathlon – antingen som tävlande, funktionär eller publik!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:17 Skribent: Susanna Dörlich

 Mallis16(7)

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Tomas Berg, Ättehagsvägen 3
18762 Täby

Besöksadress:
Tomas Berg, Ättehagsvägen 3
18762 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vallentunack@hotmail...