Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jacob Lund Alfvengren

Vätternrundan 2017


Vallentuna CK har varje år en förbokad startgrupp med garanterad startplats i Vätternrundan. Till VR2017 har vi fått 50 st förbokade platser fördelat på två startgrupper:

40 st med start kl 06:06
10 st med start kl 05:56

Anmälningslänken för förbokade grupper hos VR är öppen t o m 27 oktober men jag rekommenderar alla intresserade att göra intresseanmälan så fort som möjligt till This is a mailto link så skickar jag gruppkoden samt anmälningsinstruktioner till er. Ange gärna vilken ungefärlig tid ni siktar på samt ert mobilnummer!
Om inget särskilt önskemål föreligger kommer jag enbart att skicka ut gruppkoden för startgruppen kl 06:06 tills den ev blir fulltecknad. 

Klubbträningar inför Vätternrundan

Klubbens träningar är öppna för alla, men vi ser gärna att de som deltar i träningarna också blir medlemmar i klubben.

I övrigt gäller det att planera sin träning inför att cykla 30 mil. Det gör man bäst genom att komma på klubbens träningar, prata ihop sig med andra som ska cykla och framför allt öva på gruppcykling i tvåpar/belgisk kedja med jämnt tryck. 

Den snittfart man kan hålla när man cyklar i grupp brukar ge en bra vägledning om vad man kan tänkas hålla under Vätternrundan.
Under sektionen Träning läggs information ut om när det blir träningar så kolla av forumet regelbundet. I forumet finns också en särskild sektion för Vätternrundan.

Motionslopp för genrep inför Vätternrundan

Det finns en rad olika motionslopp som är bra genrep inför Vätternrundan och som många i klubben deltar i, däribland Skandisloppet i Uppsala, Vårblotet i Bålsta och Siljan Runt.

Det är också viktigt att alla som ska cykla med VCK använder klubbdräkt eller i alla fall nån VCK tröja/väst som yttersta plagg för att alla i gruppen lätt ska kunna känna igen varandra.

Ernst Runge
VCK Motion

Uppdaterad: 27 FEB 2017 14:13

 Mallis16(7)

Postadress:
Vallentuna CK - Cykel
Tomas Berg, Ättehagsvägen 3
18762 Täby

Besöksadress:
Tomas Berg, Ättehagsvägen 3
18762 Täby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vallentunack@hotmail...