Hoppa till sidans innehåll

BAUHAUS-galan + ungdomsstafett

17 MAJ 2018 23:48
BAUHAUS-galan i Stockholm den 10 juni kommer bjuda på tävlingar av yttersta världsklass med en svensk elit som är bättre än på många år. Ni kan beställa biljetter till reducerat pris.
  • Skapad: 17 MAJ 2018 23:48

Vi i BAUHAUS-galans organisationsgrupp har under de senaste tiden uppmärksammat det arbete som de mindre föreningar gör och hur de kämpar mot svåra förutsättningar. Vi har också sett hur ni i Vallentuna har arbetat med era ungdomar och fått igång en verksamhet trots de knappa förutsättningarna ni har. Detta arbete ni gör för Svensk friidrott och för vår idrott i Stockholmsområdet vill vi därför uppmärksamma genom att erbjuda er föreningar och deras medlemmar att komma och se på vår Diamond League tävling den 10 Juni till förmånliga priser. 

Startfältet!

BAUHAUS-galan i Stockholm den 10 juni kommer bjuda på tävlingar av yttersta världsklass med en svensk elit som är bättre än på många år. Några av våra absolut hetaste Svenskar exempel Armand Mondo Duplantis och Daniel Ståhl kommer att tävla i stavhopp respektive diskus, med chans på både internationella & nationella rekord. En efterlängtad svenska kommer åter inta startbanorna i Moa Hjelmer och en tidigare EM-löpare i Lovisa Lindh är bara fyra av alla stjärnor som är klara för tävlingarna. 

Ungdomsstafetter

För era aktiva vill vi också rekommendera våra ungdomsstafetter (se bilaga). Till i år har vi utökar antalet platser och även påbörjat ett arbeta mot ett internationellt startfält.

Festival

Utöver ett bra startfält är BAUHAUS-galan också en familjefestival med avslutande tävlingar på kvällen. Vi har därför valt att bygga upp ett festivalområde på Östermalms IP, där barn och ungdomar bland annat kan se stjärnorna värma upp, prova på vår hinderbana och försöka hänga med när Samir och Viktor (Kända från bland annat Melodifestivalen och Lets dans) ska spela och Shuffla. 

Priser

Till detta evenemang erbjuder vi er därför biljetter för 100 kr /person (ordinarie pris 200 kr). Vi har även andra erbjudanden om ni är intresserade av lite dyrare biljetter. Återkom i så fall till mig personligen. 

Våra förväntningar på er.

I vanliga fall brukar inte detta förekomma, men för att vi ändå ska känna att det kommer era medlemmar till gagn, hoppas vi att ni ger era medlemmar information om detta och marknadsför vårt erbjudande internt i er förening. 

Anmälan

För att ni ska kunna köpa dessa biljetter och betalning behöver vi ha in följande information till vårt kansli, 

email: This is a mailto link

Vårt bankgiro är 341-2855, ange namn och Bauhaus

Senast den 24 maj vill vi ha in följande uppgifter från er: 

1. Totalt antal biljetter. 

2. En lista innehållande (Namn*, Antal* & E-post*)

 

Välkomna

 

Skribent: Vallentuna Friidrottsklubb
Epost: Adressen Gömd

Bygg-hallen-banner2

Vallentuna Friidrott arrangerar:


Arrangemang Nyårsloppet


Arrangemang Arenamilen

Postadress:
Vallentuna FK - Friidrott
Box 88
18622 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info