Hoppa till sidans innehåll

Träningsgrupper


Välkommen att träna med oss!

Vallentuna Friidrottsklubb är en förening för arenafriidrott och långlöpning med ca 300 medlemmar i alla åldrar. I VFK är alla välkomna att träna och tävla på den nivå man själv väljer, från motionär till elitsatsande.

Tränarledd träning bedrivs normalt två till fyra gånger i veckan genom idrottsskolan för 7-8-åringar, friidrottsskolan för 9-13-åringar, i speciella teknik- och löpgrupper för de lite äldre samt i motionsgrupper. Den som har hög tävlingsambition får sedan hjälp med egenträning i form av personliga program som planeras ihop med den aktive.

Utöver detta genomförs ett antal träningsläger och tävlingsresor under året samt flera tävlingsarrangemang.

 

Hur går jag tillväga för att börja?

Tillhör du de lite äldre grupperna, d v s ungdomar och vuxna, kan du ansluta direkt inför träning. Tider och platser hittar du under respektive rubrik här till vänster. I samband med tävlingar eller speciella träningar kan dock tid och plats vara förflyttade så det säkraste sättet är att kontakta ansvarig tränare för respektive grupp som kan ge dig mer detaljerad information.

Kontaktuppgifter hittar du under rubriken "Kontakter".

I de yngre grupperna, dvs 06 - 10, kan vi för tillfället inte ta in nya medlemmar. Varje grupp har egna kölistor och fyller på grupperna så fort en plats blir ledig. I sådana fall kontaktas föräldrarna av ansvarig tränare.

Till utomhussäsongen startar vi gärna nya grupper om det finns föräldrar som ställer upp som tränare. Tyvärr har vi ingen möjlighet att starta nya grupper under inomhussäsongen då våra halltider inte räcker till.

Uppdaterad: 15 JUN 2017 12:13

Bygg-hallen-banner2

Vallentuna Friidrott arrangerar:


Arrangemang Nyårsloppet


Arrangemang Arenamilen

Postadress:
Vallentuna FK - Friidrott
Box 88
18622 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info