Hoppa till sidans innehåll

Cafe Krubban


Hej och stort tack i förskott!!

För att vi alla hjälps åt att driva Krubban i syfte att vi som rider+medföljande på lördagar ska ha en god och trevlig tid i ridhuset:)

På anläggingen Vallentuna Ridskola har klubben förmånen att få driva cafeterian Krubban, där vi serverar fika. Alla inköp från Krubban går till Vallentuna Ridklubb intäkter som i sin tur ger oss möjligheter att genomföra aktiviteter och utbildningar. Krubban har öppet lördagar, på tävlingar och andra planerade event.

Eftersom vi alla jobbar ideellt så är det i mån av tid som vi kan hålla öppet. Vi vill gärna hålla öppet varje dag men då behövs fler som engagerar sig. Kanske tittar du på ditt barn som rider och kan tänka dig att servera lite kaffe och smörgås under tiden?

Är det något ni undrar över så är ni varmt välkomna att maila Pi Åhnberg eller Lena Reher.

Krubban på lördagar

På lördagsmornar öppnar vi Krubban ca 08.30 och stänger ner ca 13.00. Den timme man rider är det självservice som gäller såvida man inte har en en ersättare som kan hoppa in. Det finns en rutinpärm i Krubban där det står exakt hur man gör och vad saker och ting ska kosta.

Bröd, pålägg, dricka, godis mm finns inköpt - det är bara att packa upp, värma i ugnen osv.

Ett hembakt fikabröd är verkligen poppis!! Om man har möjlighet så får man jättejättegärna baka till sin eller någon annans dag. Om man inte vill/kan så titta i frysen - där kan det finnas bakverk att tina upp. 

Nyckel till Krubban har Magnus, Pi Åhnberg, Eva Björsbo och Lena Reher. Det är alltid någon som ser till att låsa upp Krubban inför öppning.

Uppdaterad: 31 MAR 2017 10:15 Skribent: Amanda Kaiser
E-post: E-postadress dold

VEDA är RÖKFRITT!

Gilla oss på Facebook

Hitta till oss

Via E4an - Avfart  Upplands Väsby, följ skyltar mot Vallentuna väg 268. Följ sedan skyltar  mot Lindholmen. När du svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km.  Efter Vallentuna golfbana, sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Via E18 Norrtäljevägen - Sväng  av vid avfarten Vallentuna, Arninge, Följ skyltar mot Vallentuna, väg  264. Efter ca 8 km, kör rakt fram mot Lindholmen i rondellen. När du  svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km. Efter Vallentuna golfbana,  sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Om Du åker kommunalt  - Lättaste  sättet att ta buss 661 (mot Kårsta) eller 662 (mot Markim), hållplats  Solberga. Det finns även Roslagsbanan som går från Vallentuna mot  Lindholmen eller Kårsta. Hoppa av vid Lindholmen och sedan över spåret  och vik ner på gångvägen som är längs spåret - den gångvägen tar ca  25-30 min. Gå den tills du ser uppfarten till stallet och sväng in vid  stalluppfarten

Postadress:
Vallentuna RK - Ridsport
Veda
18694 Vallentuna

Besöksadress:
Ordförande Marie Ask, Veda
18694 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info