Hoppa till sidans innehåll

Final i Ridskolecupen

06 JUN 2022 22:08
I ett soligt sommarväder genomfördes finalen i Ridskolecupen. På förmiddagen var det final i dressyr och efter en lunchpaus var det dags för hoppning.
  • Uppdaterad: 06 JUN 2022 21:24

På nationaldagen anordnades årets final i Ridskolecupen.

Inför ett digert prisbord genomfördes finalen i dressyr och i hoppning. Dressyren på förmiddagen skedde på långbana och det var programmet LB:2 som gällde för samtliga ekipage. I hoppningen så var det 70 cm för ponny och i hästklassen låg hindren på 80 cm. 

Efter många fina ritter var det dags för genomgång med ridlärarna om vad som var bra och vad som är viktigt att tänka på till nästa gång. Därefter delades priserna ut för insatserna vid dagens tävlingar.

Utöver priserna för dagens tävlingar delades även pris ut till den ryttare i häst- resp. ponnykategorin som samlat in flest poäng under årets Ridskolecup. Elin Segeljung vann pris i hästkategorin och Ebba Bergström-Höök vann ponnykategorin.

Å vad är en tävling utan dess funktionärer. Stort tack till alla som bidrog till "fixet" runt tävlingen. 

Vi vill avslutningsvis passa på att påminna er om att boka in den 5-7 augusti då klubben anordnar Augustidressyren. Det är årets andar dressytävling som genomförs i dagarna tre och det är superbra om vi är många som hjälps åt att välkomna ryttare till vår fina ridanläggning. Håll utkik på Vallentuna Ridklubbs facebooksida samt gruppen för funktionärer för mer information närmare tävlingarna.

Skribent: Patrik
E-post: Adressen Gömd

VEDA är RÖKFRITT!

Gilla oss på Facebook

Hitta till oss

Via E4an - Avfart  Upplands Väsby, följ skyltar mot Vallentuna väg 268. Följ sedan skyltar  mot Lindholmen. När du svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km.  Efter Vallentuna golfbana, sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Via E18 Norrtäljevägen - Sväng  av vid avfarten Vallentuna, Arninge, Följ skyltar mot Vallentuna, väg  264. Efter ca 8 km, kör rakt fram mot Lindholmen i rondellen. När du  svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km. Efter Vallentuna golfbana,  sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Om Du åker kommunalt  - Lättaste  sättet att ta buss 661 (mot Kårsta) eller 662 (mot Markim), hållplats  Solberga. Det finns även Roslagsbanan som går från Vallentuna mot  Lindholmen eller Kårsta. Hoppa av vid Lindholmen och sedan över spåret  och vik ner på gångvägen som är längs spåret - den gångvägen tar ca  25-30 min. Gå den tills du ser uppfarten till stallet och sväng in vid  stalluppfarten

Postadress:
Vallentuna RK - Ridsport
Veda
18694 Vallentuna

Besöksadress:
Ordförande Marie Ask, Veda
18694 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info