Hoppa till sidans innehåll

Oktoberdressyren

10 OKT 2021 20:13
I helgen var det dags för vår tävling Oktoberdressyren. Totalt var det 91 startande som fördelade sig på åtta klasser. Årets sista tävling var den första sedan pandemin bröt ut som vi kunde välkomna publik tillbaka till tävlingsområdet.
  • Uppdaterad: 10 OKT 2021 20:13

Efter tävlingsförberedelser och många propåer om att få funktinärer till så var det dags för årets sista tävling - Oktoberdressyren. Från klubben var det hela tretton startande som deltog med många fina ritter och placeringar. 

Oktoberdressyren var den första tävlingen utan de omfattande restriktioner som gällt sedan pandemin bröt ut. Detta märktes bland annat i Krubban där mat och fika gick åt som smör i solsken. Det var till och med så att vi i all hast fick åka iväg och kompletteringshandla för att kunna erbjuda något gott att fika. 

På Equipes hemsida går det att ta del av resultaten från tävlingen.

Nästa års tävlingar

Datumen för nästa års tävlingar finns redan publicerade här. Se till att boka in datumen redan nu.

Tack så mycket!

Slutligen vill vi rikta ett riktigt stort tack till alla funktionärer som bidrog till att Oktoberdressyren kunde genomföras. Tack vare ert engagemang så kan vi genomföra våra tävlingar.

Tack även till tävlingens sponsorer som bidrog till fina priser.

 

Skribent: Patrik
E-post: Adressen Gömd

VEDA är RÖKFRITT!

Gilla oss på Facebook

Hitta till oss

Via E4an - Avfart  Upplands Väsby, följ skyltar mot Vallentuna väg 268. Följ sedan skyltar  mot Lindholmen. När du svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km.  Efter Vallentuna golfbana, sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Via E18 Norrtäljevägen - Sväng  av vid avfarten Vallentuna, Arninge, Följ skyltar mot Vallentuna, väg  264. Efter ca 8 km, kör rakt fram mot Lindholmen i rondellen. När du  svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km. Efter Vallentuna golfbana,  sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Om Du åker kommunalt  - Lättaste  sättet att ta buss 661 (mot Kårsta) eller 662 (mot Markim), hållplats  Solberga. Det finns även Roslagsbanan som går från Vallentuna mot  Lindholmen eller Kårsta. Hoppa av vid Lindholmen och sedan över spåret  och vik ner på gångvägen som är längs spåret - den gångvägen tar ca  25-30 min. Gå den tills du ser uppfarten till stallet och sväng in vid  stalluppfarten

Postadress:
Vallentuna RK - Ridsport
Veda
18694 Vallentuna

Besöksadress:
Ordförande Marie Ask, Veda
18694 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info