Hoppa till sidans innehåll

Ridskolecup - Dressyr

10 JUN 2021 16:33
Efter tävlingsuppehåll på grund av coronapandemin så var det äntligen dags att tävla i dressyr igen. I helgen som gick genomfördes årets första Ridskolecup i dressyr med en debutantklass.
  • Skapad: 10 JUN 2021 16:33

Efter ett långt uppehåll i Ridskolecup - dressyr så var det äntligen dags att genomföra en dressyrtävling. Precis som för hoppningen så fick tävlingen genomföras på utebanan.

Kanske påverkade det långa tävlingsuppehållet banbyggandet på lördagen. Det  visade sig vara rätt utmanande att få till de räta vinklarna på banan. Efter en del möda och tankeverksamhet så visade till slut vinklarna 90°.  

Tävlingarna genomfördes i gassande sommarvärme i klasserna Lätt B:3, Lätt A:1, Lätt B:1, Lätt C:1 och en debutantklass. I Debutantklassen var det hela 14 startande. Riktigt roligt!

Efter många fina ritter var det dags för sedvanlig prisutdelning och genomgång om vad som var bra och vad som är viktigt att tänka på till nästa gång. 

Stort tack till deltagare och funktionärer som alla som bidrog till en bra tävlingsdag. 

Nu är det tävlingsuppehåll över sommaren och vi håller tummarna för att det blir betydligt fler tävlingar under hösten än vad som varit fallet nu under våren. För klubbens del så väntar härnäst Augustidressyren som i år fyller 10 år. Håll utkik i våra kanaler för mer information när augusti närmar sig. Läs gärna mer om våra tävlingar här

Skribent: Patrik
E-post: Adressen Gömd

VEDA är RÖKFRITT!

Gilla oss på Facebook

Hitta till oss

Via E4an - Avfart  Upplands Väsby, följ skyltar mot Vallentuna väg 268. Följ sedan skyltar  mot Lindholmen. När du svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km.  Efter Vallentuna golfbana, sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Via E18 Norrtäljevägen - Sväng  av vid avfarten Vallentuna, Arninge, Följ skyltar mot Vallentuna, väg  264. Efter ca 8 km, kör rakt fram mot Lindholmen i rondellen. När du  svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km. Efter Vallentuna golfbana,  sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Om Du åker kommunalt  - Lättaste  sättet att ta buss 661 (mot Kårsta) eller 662 (mot Markim), hållplats  Solberga. Det finns även Roslagsbanan som går från Vallentuna mot  Lindholmen eller Kårsta. Hoppa av vid Lindholmen och sedan över spåret  och vik ner på gångvägen som är längs spåret - den gångvägen tar ca  25-30 min. Gå den tills du ser uppfarten till stallet och sväng in vid  stalluppfarten

Postadress:
Vallentuna RK - Ridsport
Veda
18694 Vallentuna

Besöksadress:
Ordförande Marie Ask, Veda
18694 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info