Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Äntlingen blev det dags för ridskolecup

13 MAJ 2021 08:28
Efter ett tävlingsuppehåll på grund av coronapandemin var det äntligen dags för tävling igen. I helgen som gick genomfördes årets första Ridskolecup i hoppning samt en debutanthoppning.
  • Uppdaterad: 13 MAJ 2021 08:28

Efter ett tävlingsuppehåll på grund av coronapandemin har vi äntligen kommit igång så smått med tävlingarna igen. 

I helgen som gick anordnades årets första Ridskolecup i hoppning samt en debutanthoppning. På grund av rådande coronarestriktioner genomfördes tävlingen på utebanan. För Hästklasserna var det hinderhöjderna 80 cm och 70 cm som gällde. För ponnyklasserna låg hindren på höjderna 70 cm, 60 cm och 50 cm.

Efter många fina ritter var det dags för prisutdelning och genomgång med ridlärarna om vad som var bra och vad som är viktigt att tänka på till nästa gång. Resultat från Ridskolecupen finns uppsatta på anslagstavlan i ridhuset.

Å vad är en tävling utan dess funktionärer. Stort tack till alla som bidrog i "fixet" runt tävlingen. 

Nu ser vi fram emot nästa tävlingstillfälle som, om inte oförutsett händer, blir en Ridskolecup Dressyr med en debutantdressyr söndagen den 30 maj. Håll utkik på Vallentuna Ridskolas facebooksida för mer information om vad som gäller runt Ridskolecupen.

Som ni vet så är det än så länge bara tillåtet med tävlingar för de som är födda 2002 eller senare. Vi håller tummarna för att smittoläget förbättras så att även de som är födda tidigare tillåts tävla. Sen hoppas vi ju så klart också att så snart som möjligt låta nära och kära få möjligheten att titta på när våra duktiga ryttare och hästar tävlar. 

Skribent: Patrik
E-post: Adressen Gömd

VEDA är RÖKFRITT!

Gilla oss på Facebook

Hitta till oss

Via E4an - Avfart  Upplands Väsby, följ skyltar mot Vallentuna väg 268. Följ sedan skyltar  mot Lindholmen. När du svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km.  Efter Vallentuna golfbana, sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Via E18 Norrtäljevägen - Sväng  av vid avfarten Vallentuna, Arninge, Följ skyltar mot Vallentuna, väg  264. Efter ca 8 km, kör rakt fram mot Lindholmen i rondellen. När du  svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km. Efter Vallentuna golfbana,  sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Om Du åker kommunalt  - Lättaste  sättet att ta buss 661 (mot Kårsta) eller 662 (mot Markim), hållplats  Solberga. Det finns även Roslagsbanan som går från Vallentuna mot  Lindholmen eller Kårsta. Hoppa av vid Lindholmen och sedan över spåret  och vik ner på gångvägen som är längs spåret - den gångvägen tar ca  25-30 min. Gå den tills du ser uppfarten till stallet och sväng in vid  stalluppfarten

Postadress:
Vallentuna RK - Ridsport
Veda
18694 Vallentuna

Besöksadress:
Ordförande Marie Ask, Veda
18694 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info