Hoppa till sidans innehåll

Ridskolecupen är igång

12 SEP 2021 20:24
Efter ett ofrivilligt och långt tävlingsuppehåll på grund av coronapandemin håller vi nu tummarna för att vi kan genomföra en Ridskolecup hela vägen till finalen nästa sommar. 
  • Uppdaterad: 12 SEP 2021 20:24

Efter ett ofrivilligt och långt tävlingsuppehåll på grund av coronapandemin håller vi nu tummarna för att vi kan genomföra en Ridskolecup hela vägen till finalen nästa sommar. 

Idag anordnades den första Ridskolecupen i hoppning samt en debutanthoppning för häst respektive ponny. För hästklasserna var det hinderhöjden 70 cm som gällde och för ponnyklasserna låg hindren på höjderna 70 cm, 60 cm och 50 cm.

Efter många fina ritter var det dags för prisutdelning och den ack så viktiga genomgången med ridlärarna där vi pratade om vad som gick bra och vad som är viktigt att tänka på till nästa gång. Många instämde i att det var väldigt bra att vi dagen innan fick gå banan tillsammans med Malin som gav bra tips om ridvägar och vad man skulle tänka på vid banans klurigheter. 

Då regnet plötsligt föll fick vi i all hast flytta in prisutdelningen i ridhuset.

Resultat från tävlingen finns uppsatta på anslagstavlan i ridhuset.

Slutligen ett stort tack till alla funktionärer som bidrog till "fixet" runt tävlingen.

Nästa tävling är söndagen den 17 oktober då det blir Ridskolecup Dressyr och debutant. Håll utkik på Ridskolans facebooksida för ytterligare information om Ridskolecupen.

Skribent: Patrik Nygren
E-post: Adressen Gömd

VEDA är RÖKFRITT!

Gilla oss på Facebook

Hitta till oss

Via E4an - Avfart  Upplands Väsby, följ skyltar mot Vallentuna väg 268. Följ sedan skyltar  mot Lindholmen. När du svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km.  Efter Vallentuna golfbana, sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Via E18 Norrtäljevägen - Sväng  av vid avfarten Vallentuna, Arninge, Följ skyltar mot Vallentuna, väg  264. Efter ca 8 km, kör rakt fram mot Lindholmen i rondellen. När du  svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km. Efter Vallentuna golfbana,  sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Om Du åker kommunalt  - Lättaste  sättet att ta buss 661 (mot Kårsta) eller 662 (mot Markim), hållplats  Solberga. Det finns även Roslagsbanan som går från Vallentuna mot  Lindholmen eller Kårsta. Hoppa av vid Lindholmen och sedan över spåret  och vik ner på gångvägen som är längs spåret - den gångvägen tar ca  25-30 min. Gå den tills du ser uppfarten till stallet och sväng in vid  stalluppfarten

Postadress:
Vallentuna RK - Ridsport
Veda
18694 Vallentuna

Besöksadress:
Ordförande Marie Ask, Veda
18694 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info