Hoppa till sidans innehåll

Ridskolan


RidskoleCup 8 mars

(2015-03-08 14:05)
Idag hölls det Ridskolecup i hoppning på Veda i vårsolen...
 

Äntligen sommar!

(2014-05-25 11:46)
Nu är det sommar på riktigt och ridskolans hästar och ponnyer har äntligen fått komma ut på grönbete! Det är dock allt annat än myggfritt...
 
Fantastiskt roligt dag på Veda med härliga och modiga tävlande och en hel drös med hjälpsamma funktionärer och supporters.
 
Nu är det äntligen dags för både debutanhoppning och hoppning omgång 2. Imorgon samlas ett härligt gäng kl 08.30(debutanterna samlas kl 10.30) för att iordningställa bana, lotta häst, anta sina funktionärsuppgifter, putsa på hästarna och bygga bana.
 

Imorgon gäller det...

(2011-11-12 13:16)
att kämpa tappert när PonnCupslaget åker och möter Sundby kl 16.00 på bortaplan. Denna gång ställer vi upp med lag 2 som är Jennie Noreskog, Sofia Killander, Sandra Degling och Alexandra Skyllberg.
 
Vi är jätteglada över våra 2 nya ston som kommit till oss. De har bara efter ett par veckor blivit riktiga favoriter bland våra ridskoleryttare. Namnen?!
 
för PonnyCupen och första omgången sker på hemmaplan. Vi välkomnar i dressyrmatchen Lidingö och till hoppmatchen Skånsta. Vi vill ha massor med hejaramsor och publik så kom bara kom.
 
Idag hade vi Ridskolecup och Debutantdressyr på Ridskolan. Aldrig förr har uppslutningen varit så stor som idag och vi är så glada att så många vill börja tävla.
 
Under höstterminen har 9 gymnaiseelever börjat sin utbildning på Vallentuna Gymnasium med en idrottsprofilsinriktning inom ridning och hästkunskap. En av eleverna, Sofia Killander, blev intervjuad av Vallentuna Steget.
 
På söndag är det världsrekord i anmälda till ridskolecupen dressyr och debutantdressyren. Så putsa ridstövlarna och plugga in dressyrprogrammen och ha inställningen att detta blir världens roligast dag!
 
På Vallentuna Ridskola ska alla känna sig välkomna, både nybörjare som erfarna. Vi har därför valt att ha ett system med stallvärdinnor/värdar som ska finnas till som ett stöd för er elever. Allt för att hålla en god och säker miljö kring hanterin...
 

Oj oj oj now we're talking

(2011-10-10 09:39)
Vi slår rekord i antalet anmälda till vår ridskolecup i debutantdressyr och dressyr den 23 oktober. Det är vansinnigt kul att så många unga som äldre vill testa sina färdigheter i att tävla.
 
Det nya datumet för både debutanthopp och hoppning kommer att ändras igen. Nytt datum inom kort. Vi har valt att lägga Klubbmästerskap i Dressyr tidigare datum så håll utkik.
 
Vallentuna Ridskola har tillsammans med Vallentuna Gymnasium startat en ridinriktning på gymnasiet. Inriktningen, sk idrottsprofil, är redan mycket uppskattad. Sofia Killander, tillika vice ordf i U:SEK, är en bland de 9 eleverna. Ta del av hennes...
 
gick av stapeln idag. Många modiga och duktiga ryttare var med och tävlade. Stort grattis till er alla och ett extra till de placerade.
 

VEDA är RÖKFRITT!

Följ vår ungdomssektion

Via E4an - Avfart  Upplands Väsby, följ skyltar mot Vallentuna väg 268. Följ sedan skyltar  mot Lindholmen. När du svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km.  Efter Vallentuna golfbana, sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Via E18 Norrtäljevägen - Sväng  av vid avfarten Vallentuna, Arninge, Följ skyltar mot Vallentuna, väg  264. Efter ca 8 km, kör rakt fram mot Lindholmen i rondellen. När du  svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km. Efter Vallentuna golfbana,  sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Om Du åker kommunalt  - Lättaste  sättet att ta buss 661 (mot Kårsta) eller 662 (mot Markim), hållplats  Solberga. Det finns även Roslagsbanan som går från Vallentuna mot  Lindholmen eller Kårsta. Hoppa av vid Lindholmen och sedan över spåret  och vik ner på gångvägen som är längs spåret - den gångvägen tar ca  25-30 min. Gå den tills du ser uppfarten till stallet och sväng in vid  stalluppfarten

Postadress:
Vallentuna RK - Ridsport
Veda
18694 Vallentuna

Besöksadress:
Ordförande Marie Ask, Veda
18694 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@vrk.nu

Se all info