Hoppa till sidans innehåll

Resultat från Augustidressyren

21 AUG 2014 11:34
Vi var redan medvetna om vilka underbara och framför allt duktiga funktionärer vi är lyckliga nog att ha i den här klubben. Folk som alltid ställer upp med tid och gott humör. Men att få det på print från utomstående är alltid extra roligt!
  • Skapad: 21 AUG 2014 11:34

Efter den otroligt lyckade Augustidressyren,som gick utomordentligt smidigt och bra, har vi nu fått in rapporten från Överdommaren LInda Langen Åkerlund. Vi brukar inte alltid lägga upp dessa, men när de är så här roliga att läsa kan vi helt enkelt inle låta bli!

Läs och le, och alla ni som hjälpte till att göra den här tävlingen så bra som den blev, ge er själva en stor klapp på axeln. Och så ser vi till att nästa tävling, och tävlingen efter det, blir minst lika bra!

 

augustidressyren

Efter dressyren bad vi även en av domarna. Lotta Finstorp, om en intervju;

 

bild (13)


Det är ju inte första gången som du dömer under Augustidressyren, Vad är det som får dig att vilja komma tillbaka?
Jag har haft förmånen att döma Augustidressyren flera gånger. Tävlingen är välarrangerad och vi domare blir anlitade med stor framförhållning.
Jag gillar formatet, med klasser från lätt till Grand Prix. Ridskoleekipage och elitryttare tävlar bokstavligen sida vid sida
Vad anser du fingerar bäst respektive mindre bra med Augustidressyren och vad skulle vi kunna förbättra?
Det är härlig stämning och bra funktionärer. Jag önskar en toalett bakom domarkurerna - det är ibland svårt att hinna upp till ridhuset vid korta pauser.

Hur kom det sig att du blev dressyrdomare?

Jag började min domarbana under 80-talet. Då var jag aktiv dressyrryttare och tyckte att det behövdes en mer positiv syn i sporten och fler kvinnliga domare. 
Det är ett komplext och svårt uppdrag men det ger mig glädje och energi! Det finns en stor kamratskap mellan oss domare för under "högsäsong"träffas vi ibland varje helg.

Skulle du vilja komma tillbaka och döma även nästa år?
Jag kommer gärna tillbaka nästa år.
Skribent: Amanda Kaiser
Epost: This is a mailto link

VEDA är RÖKFRITT!

Följ vår ungdomssektion

Via E4an - Avfart  Upplands Väsby, följ skyltar mot Vallentuna väg 268. Följ sedan skyltar  mot Lindholmen. När du svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km.  Efter Vallentuna golfbana, sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Via E18 Norrtäljevägen - Sväng  av vid avfarten Vallentuna, Arninge, Följ skyltar mot Vallentuna, väg  264. Efter ca 8 km, kör rakt fram mot Lindholmen i rondellen. När du  svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km. Efter Vallentuna golfbana,  sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Om Du åker kommunalt  - Lättaste  sättet att ta buss 661 (mot Kårsta) eller 662 (mot Markim), hållplats  Solberga. Det finns även Roslagsbanan som går från Vallentuna mot  Lindholmen eller Kårsta. Hoppa av vid Lindholmen och sedan över spåret  och vik ner på gångvägen som är längs spåret - den gångvägen tar ca  25-30 min. Gå den tills du ser uppfarten till stallet och sväng in vid  stalluppfarten

Postadress:
Vallentuna RK - Ridsport
Veda
18694 Vallentuna

Besöksadress:
Ordförande Marie Ask, Veda
18694 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info