Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen U-sek


Styrelsen består av 13 ungdomar. Alla rider på ridskolan och några av oss rider även på privathäst. Det är vi som anordnar aktiviteter för alla barn och ungdomar i klubben samt ansvarar för skötarsystemet. Det är även vi som står för den årliga Julshowen på ridskolan som alltid uppskattats väl!

 

Styrelsen Ungdomssektionen 2016

 

Ordförande: Linnea Svensson Rotberg

Vice Ordförande: Elvira Sabel

Kassör: Tilde Lyckman

Sekreterare: Sandra Berken

Ledamot: Alva Galli

Ledamot: Emma Barker Åström

Ledamot: Elin Boija

Ledamot: Emilia Berg

Ledamot: Ebba Lindegren

Ledamot: Caitlin Sandström

Suppleant: Linnéa Smith

Suppleant: Wilma YgbergPresentationer från styrelsen


Linnea Svensson Rotberg - Ordförande

- Linnea är 14 år och kom till Vallentuna ridskola våren 2009 när hon var 8 år. Hon fastnade direkt för ridningen och hästar och nu rider hon på torsdagar och varannan fredag i hoppspecial, tävlar ridskolecupen och ponnycupen, är stallvärdinna på udda tisdagar och har teori på tisdagar och fredagar. Hon gick med i ungdomssektionen 2015 och inleder sitt andra år i ungdomssektionen som ordförande. Utanför ridningen på veda rider har hon en medryttarhäst som heter Ville. Hennes favorit ponny på ridskolan är Plopp.

 

 

Elvira Sabel - Vice Ordförande

- Elvira är 13 år gammal och kom till Vallentuna Ridskola våren 2010. Där innan hade hon ridit på en annan ridskola och haft två egna hästar. Hon började i Ungdomssektionen 2015. Elvira tävlar i Ridskolecupen, Ponnycupen och jobbar som stallvärdinnor på måndagar udda veckor. På fritiden är utanför ridskolan rider hon sin medryttarponny Savona.  

 

 Sandra Berken - Sekreterare

- Sandra är 15 år gammal och kom till Vallentuna Ridskola våren 2011 och innan dess red hon på en annan ridskola.  Hon har varit med i  Ungdomssektionen sen 2015. Sandra rider på torsdagar och hoppspecialen, tävlar i Ridskolecupen och Ponnycupen samt jobbar som stallvärdinna på måndagar jämna veckor. Sin fritid spenderar hon på Veda och Lingsberg Gård där hennes häst Larinella står. Hennes favorit ponny på Veda är Trocadero.

 

 

Tilde Lyckman - Kassör

- Tilde är 12 år (fyller 13). Hon kom till Vallentuna ridskola våren 2009 och sedan dess vart en stalltokig tjej som befinner sig i stort sett hela veckan i stallet. Tilde kom med i ungdomssektionen 2015. Hon tävlar både ridskolecup och ponnycup, Hon jobbar även udda tisdagar. Tildes favoritponnys är Kummin och Ronja.

 

 


Alva Galli - Ledamot

- Alva är 13 år (fyller 14) och kom till Vallentuna Ridskola i augusti år 2013 . Hon älskar hästar och att vara  i stallet och är där så ofta hon kan. Hon gick med i ungdomssektionen år 2015. Alva rider på onsdagar och jobbar som stallvärdinna på lördagar ridlekis jämna veckor. Och hennes favorit ponny är Marre.Emma Barker Åström - Ledamot

- Emma är 12 år gammal och kom till ridskolan hösten 2010. Hon gick med i ungdomssektionen våren 2016. Emma tävlar både ridskolecuper och ponnycuper i dressyr och hoppning. Hon jobbar som stallvärdinna varannan Onsdag och rider även Måndagar och jämna Fredagar i en hoppspecial. På fritiden är hon gärna i stallet och med hästar. Hennes favoritponny är Kummin.

 

Elin Boija - Ledamot

- Elin är 13 år gammal och kom till ridskolan 2008 då hon fastnade helt för hästar! Hon gick med i ungdomssektionen i år, 2016, och tävlar ridskolecup. Hon har även tre egna hästar som står i Vallentuna. Hennes favorithäst på Veda är Plopp.

 

 


Emilia Berg - Ledamot

- Emilia är 13 år gammal och började rida när hon var 6 år gammal. Hon älskar alla djur och när hon inte är på Veda rider hon sin medryttarhäst Corinth. Hon rider två dagar i veckan och jobbar som stallvärdinna på ridlekis jämna lördagar. Hon gick med i ungdomssektionens styrelse 2016 och är även med och tävlar ridskolecupen hoppning. Hennes favoriter i stallet är Kummin & Ludde. Ebba Lindegren - Ledamot

- Ebba är 13 år gammal och har ridit hela sitt liv. Hon kom till Veda 2011 och rider där två dagar i veckan. På hennes fritid brukar hon även rida hennes farmors hästar. Hon gick med i styrelsen 2016 och jobbar som stallvärdinna på tisdagar jämna veckor. Hon tävlar även ridskolecupen i både hoppning och dressyr. Hennes favoritponnys är Dumle & Trocadero.

 

 

 

Caitlin Sandström -Ledamot

- Caitlin är 15 år gammal och kom till Vallentuna Ridskolan våren 2011. Där innan hade hon ridit på diverse andra ridskolor. Hon har varit med i Ungdomssektionen sen 2015 och är kassör. Caitlin tävlar Ridskolecupen och hennes favortit ponny är Humla. På sin fritid rider hon även sin medryttarhäst och sin foderhäst på Stora Benhammra.

 

 

Linnéa Smith - Suppleant

- Linnéa är 15 år gammal och kom till Vallentuna Ridskola hösten 2010. Därefter blev hon en hästtokig stalltjej som älskar att arbeta med barn och hästar. Hon har varit med i Ungdomssektionen i tre år varav förra året som ordförande. Linnéa tävlar i Ridskolecupen och i Ponnycupen, rider lektioner två dagar i veckan,  jobbar som stallvärdinna, helgjobbare och har även teorin på torsdagar. Hennes favoritponnie är Diesel.

 

 

Wilma Ygberg - Suppleant

- Wilma och är 12 år gammal och har ridit nästan hela sitt liv på sin farmors häst innan hon kom till Vallentuna ridskola våren 2008. Hon rider 2 dagar i veckan varav en vanlig grupp och en hoppspecial. Hon jobbar som stallvärdinna och har varit med i Usek styrelsen sen 2016. Hon tävlar även ridskolecup i både dressyr och hoppning.
På fritiden brukar jag vara i stallet eller jobba med planscherna till olika aktiviteter. Mina favoritponnys är Chicco & Dumle.


Uppdaterad: 16 APR 2016 21:58 Skribent: Usek
Epost: This is a mailto link

VEDA är RÖKFRITT!

Följ vår ungdomssektion

Via E4an - Avfart  Upplands Väsby, följ skyltar mot Vallentuna väg 268. Följ sedan skyltar  mot Lindholmen. När du svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km.  Efter Vallentuna golfbana, sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Via E18 Norrtäljevägen - Sväng  av vid avfarten Vallentuna, Arninge, Följ skyltar mot Vallentuna, väg  264. Efter ca 8 km, kör rakt fram mot Lindholmen i rondellen. När du  svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km. Efter Vallentuna golfbana,  sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Om Du åker kommunalt  - Lättaste  sättet att ta buss 661 (mot Kårsta) eller 662 (mot Markim), hållplats  Solberga. Det finns även Roslagsbanan som går från Vallentuna mot  Lindholmen eller Kårsta. Hoppa av vid Lindholmen och sedan över spåret  och vik ner på gångvägen som är längs spåret - den gångvägen tar ca  25-30 min. Gå den tills du ser uppfarten till stallet och sväng in vid  stalluppfarten

Postadress:
Vallentuna RK - Ridsport
Veda
18694 Vallentuna

Besöksadress:
Ordförande Marie Ask, Veda
18694 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info