Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer av priser

02 JUL 2022 20:10
  • Uppdaterad: 10 JUL 2022 19:08

 

Våra tävlingssponsorer

Vi tackar våra tävlingssponsorer för deras bidrag till priser till årets tävling.

Coop Vallentuna

Coop är en av Sveriges största livsmedelskedjor. Vi har cirka 800 butiker från Katterjåkk i norr till Smygehamn i söder och en näthandel där man kan storhandla utan att det kostar mer. Våra butiker ägs av våra 3,7 miljoner medlemmar

Coop Vallentuna väljer att stötta ridsporten på orten! Våra medlemmar älskar ridsport och Coop Vallentuna älskar ridsport tillsammans med er

Hööks

Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsportsbranschen och har ett brett sortiment med allt för ryttare, häst och hund. Hööks erbjuder alla aktiva utövare av häst- och hundsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalitet. Hööks har ett stort nät av butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland och försäljning via webbutik. 

Hööks i Arninge önskar alla ekipage lycka till och hoppas vi ses i vår eller någon av Hööks övriga butiker!

Giò

På Giò kommer du hem till en stor, varm och glad familj. Här finns 180 rum och kök – och det stora vardagsrummet, där det finns alla möjligheter att jobba, umgås med vänner, anordna mingel eller ha livespelningar. Därför kallas Giò för ”the Social Hub Hotel”. 

Giò erbjuder även ett inbjudande gym med känsla av vardagsrum och inte minst Mama Giò - hotellets bar, restaurang och terrass som serverar italiensk mat och dryck i en varm och välkomnande atmosfär. 

Giò Hotel önskar alla ekipage lycka till!

KOM Hotel

Mitt i Stockholm ligger Kom Hotel som är en del av Best Western Hotel and Resorts. Vi har 143 rum, 10 högteknologiska konferenslokaler och Stockholms största hotellgym. Vi älskar att få våra gäster att känna sig som hemma, må bra och få uppleva det allra bästa med Stockholm. Demokrati, rättvisa och alla människors lika värde är självklarheter för oss och all vår vinst går till våra ägare - KFUM Central och dess ungdomsverksamhet.

Vi på KOM Hotel önskar alla ekipage lycka till! 

Chokladtanten

Chokladtanten tillverkar vackra chokladpraliner med fyllning som verkligen smakar det som utlovas. Vi gör chokladmästerverk med unika smaker och utseende. Perfekt som gå-bortpresent eller ”extra allt” som komplement till en blombukett. Bjud dina vänner chokladlyx på bröllop, dop, student eller annat. Självklart hör praliner även till jul, påsk, mors och fars dag, Halloween, Alla hjärtans dag och egentligen vilken dag som helst! 

Chokladtanten önskar alla ekipage lycka till!

PSS

PSS är ett ledande profilföretag i Sverige med många års erfarenhet av branschen. Med över tiotusentals profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

PSS önskar alla ekipage lycka till!

 

Skribent: Patrik
E-post: Adressen Gömd

VEDA är RÖKFRITT!

Gilla oss på Facebook

Hitta till oss

Via E4an - Avfart  Upplands Väsby, följ skyltar mot Vallentuna väg 268. Följ sedan skyltar  mot Lindholmen. När du svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km.  Efter Vallentuna golfbana, sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Via E18 Norrtäljevägen - Sväng  av vid avfarten Vallentuna, Arninge, Följ skyltar mot Vallentuna, väg  264. Efter ca 8 km, kör rakt fram mot Lindholmen i rondellen. När du  svängt av mot Lindholmen, följ vägen ca 4 km. Efter Vallentuna golfbana,  sväng höger mot Veda och Ridcenter.

Om Du åker kommunalt  - Lättaste  sättet att ta buss 661 (mot Kårsta) eller 662 (mot Markim), hållplats  Solberga. Det finns även Roslagsbanan som går från Vallentuna mot  Lindholmen eller Kårsta. Hoppa av vid Lindholmen och sedan över spåret  och vik ner på gångvägen som är längs spåret - den gångvägen tar ca  25-30 min. Gå den tills du ser uppfarten till stallet och sväng in vid  stalluppfarten

Postadress:
Vallentuna RK - Ridsport
Veda
18694 Vallentuna

Besöksadress:
Ordförande Marie Ask, Veda
18694 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info