Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsberättelse 2015


Verksamhetsberättelse Vallgårdens GK 2015

Under 2015 har vi glädjande kunnat se en fortsatt positiv utvecklingstrend i Vallgårdens GK. Medlemsantalet har under året ökat från 261 stycken vid årsslutet 2014 till 349 stycken per 2015-12-31, detta är en 33 % ökning vilket vi naturligtvis är mycket glada för, noterbart är att 12 % (42st) av dessa är juniorer. Styrelsen har haft 5st Protokollförda möten under året.

Under året gjordes en översyn av klubbens arbetssätt, detta arbete resulterade i en tydligare arbetsordning med ett uttalat ansvar hos varje kommittéansvarig. Denna person är ansvarig för att verksamhetsplan upprättas samt att leda och fördela arbetet i respektive kommitté, detta arbete kommer att fortsätta även under 2016. En helt ny hemsida är under uppbyggnad, denna hoppas vi kunna lansera under våren.

 

Klubbens ekonomi är i balans, med ett litet överskott.


Under året har vi kunnat se en markant förändring av Rangen, de gamla rangeplatserna har försvunnit och ersatts med en lång matta där upp till 25st kan få plats samtidigt. Det har även tillkommit flera nya avståndsmål ute på fältet. Två stycken mattor har anlagts vid bunkrarna. Fler förändringar är på gång under 2016, mer information om detta kommer.

Jesper Björklund och Omar Khalil har genomfört regelvandring under året, denna hoppas vi kunna genomföra även nästa år.

2015 har varit ett bra golfår med mycket spel på banan, en stor eloge till banägaren Kim Olsson som har sett till att banan har varit i god kondition hela året.

Juniorkommittén:

Våra instruktörer har bedrivit både sommargolf och spontangolf (under ett antal söndagar) vid dessa tillfälle har han haft 42 stycken juniorer aktiva under 2015. Våra juniorer har även varit väl representerade i våra egna tävlingar med mycket goda resultat och med framskjutna placeringar. Finalen i vår egen machstege spelades mellan Jacob Möller 13år och Eric Björklund 12år, där Jacob till slut gick segrande ur striden.

Tävlingskommittén:

Tävlingskommittén har planerat och genomfört årets tävlingar.

Klubbmästare 2015 blev i damklassen Sofie Andersson och i herrklassen Daniel Lavröd, stort grattis till er båda.

En ny och uppskattad tävling för året var matchstegen, 25st anmälda med många trevliga matcher, segrande ur denna gick som tidigare nämnt Jacob Möller. Denna tävling har vi för avsikt att genomföra även under 2016, men då med ännu fler deltagare hoppas vi.


Tisdagsgolfen: En stabil bas medlemmar träffas varje tisdag på förmiddagen (om vädret tillåter) och spelar olika varianter av tävlingsgolf, denna mycket
uppskattade aktivitet under bland annat Stig Fischers ledning är öppen för alla. 

Medlemsjakten och 3 klubbor och en putter under ledning av Lars-Åke ”Lake” Karlsson. Dessa två former spelades på sensommar/höst med varierat antal deltagare.

Årets sista tävling var Luciagolfen där Jonathan Möller stod som vinnare.

 

Åkarp 20160210

Styrelsen Vallgårdens GK  

 

  

Uppdaterad: 04 APR 2017 07:11 Skribent: Jörgen Rydén
E-post: This is a mailto link

 

  

Nu kan ni betala greenfee med swish! Klicka här för att se hur.. 

Swish

Golfbanan är öppen året runt så länge vädret tillåter.

Priser & Regler

Greenfee (heldag)

Ungdom 0 - 15 *       100 kr

Junior 16 - 21           150 kr

Senior 22 -                250 kr

* Ungdom 0 - 5 år spelar gratis tillsammans med betalande vuxen.

Drivingrangen:

Bollautomaten tar kreditkort/betalkort, 30 kr = 40 bollar.

Du kan även använda 10-kronors mynt som ger 10 bollar.

Rangekort finns att köpa:   

"Svart kort" är laddat med ett värde av 270 kr, 360 bollar, kostar 220 kr, medlem betalar 170 kr (gäller ej greenfeemedlem).

"Rött kort" är laddat med ett värde av 540 kr, 720 bollar, kostar 400 kr, medlem betalar 320 kr (gäller ej greenfeemedlem).

50 kr i deposition/kort.

ÅRSAVGIFTER VALLGÅRDENS GK

 

Postadress:
Vallgårdens Golfklubb Åkarp - Golf
Norrevångsvägen 5
23253 Åkarp

Kontakt:
Tel: +4640463135
E-post: kansli@vallgardensgk...

Se all info

U